KRALJEVI DVOR

Princ Harry postaja čista copata svoje žene

Sonči Nered Čebašek
5. 1. 2019, 08.30
Deli članek:

Najbolj zabavni član britanske kraljeve družine se je prelevil v čisto drugo osebo.

Profimedia
Princ Harry s soprogo Meghan Markle.

Komaj deset mesecev je minilo, odkar je v javnost pricurljala novica, da je princ Harry na zahtevo svoje takrat še zaročenke Meghan Markle opustil svojo mladostno razvado – kajenje. Mnenja so se takrat lomila v smislu, da vse lepo in prav, da Meghan skrbi za Harryjevo zdravje, a da je njena zahteva preveč osebne narave in da bo gotovo še naprej dirigirala v tem stilu ter iz princa naredila copato. V teh dneh se je izkazalo, da so bile napovedi pravilne in da je Meghan do svojega soproga v resnici prava diktatorka.

Pretiravanje
Vojvodinja Susseška je od svojega moža zdaj namreč zahtevala ne le, da je v času njene nosečnosti solidaren z njo in ne pije alkohola, temveč se je moral princ njej na ljubo odreči tudi kavi in pravemu čaju. Slednje je med Angleži seveda izzvalo pravo razburjenje, saj je pitje čaja njihov narodni obred.

Profimedia
S cigareto so Harryja pogosto ujeli celo v najbolj rosnih mladeniških letih.


Pa tudi sicer so princa Harryja in njegove vragolije, ki jih je počenjal vso mladost, Britanci sprejemali z navdušenjem. Naslajali so se nad na skrivaj posnetimi fotografijami, na katerih se princ Harry zabava kot običajni smrtniki – popiva s prijatelji, se oblečen kopa v bazenu, veseljači z dekletom na plaži … Kot tak jim je bil podoben, na zadnjih posnetkih pa je videti povsem drug človek, nagajivost je povsem izginila z njegovega obraza.

Profimedia
Z dekletom Chelsy Davy sta bila v veseljačenju zelo usklajena.


»Zaradi novega režima, ki mu ga je postavila žena, princ Harry nikakor ni več najbolj zabaven gost na žuru, je pa vsekakor bolj umirjen in sproščen,« je dejal njegov prijatelj, a nato dodal, da ga skrbi, da bo Harry postal tudi dolgočasen, kot je večina britanskih aristokratov.