FINALE

Kdo bo zmagovalec ali zmagovalka Bara?

N.S.
5. 1. 2019, 07.55
Deli članek:

Ta vikend bo znano, kdo bo slavil v resničnostnem šovu Bar, ki so ga na Planet TV končali predčasno. Jasna Kuljaj in Domen Kumer bosta zmagovalca ali zmagovalko razglasila jutri zvečer v oddaji v živo.

Planet TV
Gostinstvo, spletke in zabavljaštvo – v Baru smo videli vse. A glavno nagrado bo na koncu odnesla le ena oseba.

Čeprav so na Planet TV napovedali pet mesecev trajajoč šov Bar, se bo ta po štirih mesecih to soboto tudi uradno končal.

Vprašanje v velikem finalu je, ali bo znova slavil moški ali bo to ženska? Možnost, da domov odnesejo 50 tisoč evrov, ima šest tekmovalcev – Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea.

Planet TV
Voditelja šova Bar Domen Kumer in Jasna Kuljaj

NAPETO DO KONCA

Finalni teden je že od ponedeljka še posebej napet zato, ker o velikem zmagovalcu ne odloča le telefonsko glasovanje, ki poteka že ves teden, temveč tudi zaslužek posameznih finalistov, ki se bo nato v soboto pretvoril v glasove. Barovci pa so novico o koncu šova sprejeli različno. Za nepričakovan zasuk jim je povedal menedžer Bara Emi in jim sporočil novico, ki so jo vsi že nestrpno pričakovali. Nekateri so se tega, da se bo veliki finale resničnostnega šova Bar zgodil že to soboto, razveselili, drugi pa so priznali, da so se na bivanje v šovu tako navadili, da bi tam vztrajali vse do poletja. Finalno oddajo šova Bar bosta tako kot celoten šov vodila Jasna Kuljaj in Domen Kumer.