Kaj pa hormoni?

Teniška zvezdnica spregovorila o »preveč prijazni« Meghan

R.T.
7. 12. 2018, 08.21
Posodobljeno: 7. 12. 2018, 09.43
Deli članek:

Teniška zvezdnica je svoji prijateljici svetovala, naj ne bo »več tako tako prijazna.«

Profimedia
Meghan Markle

Serena Williams, dobra prijateljica vojvodinje Sussekške, se je o Meghan razgovorila za revijo People. Ob robu prestavitve svoje nove linije oblačil je pojasnila, da se Meghan kljub svojemu plemiškemu nazivu ni prav nič spremenila. Hkrati ji je podelila par nasvetov.

»'Vprašam jo, kako si,' ona pa mi vrne s vprašanjem, 'kako si pa ti?' Zato ji rečem: 'Ti si tako prijazna, ampak resno te sprašujem – kako si TI?'« je njun način komunikacije opisala Serena, ki je lani s svojim soprogom Alexisom Ohanianom povila prvega otroka. Dodala je, da ji je zabičala, naj »ne bo več tako prijazna.« »Ti si noseča, ali nate prav nič ne vplivajo hormoni, zakaj si tako prijazna?« je še dejala in ob tem pojasnila, da je Meghan že od nekdaj takšna.

Serena je vsem bodočim mamicam, ki bodo povile prvega otroka, na srce položila še to, da naj ne skrbijo preveč, da se bo vse »zgodilo samo od sebe.« »Nisem imela pojma, kako bo. Nisem vedela, kako bom z njim ravnala, vse se je zgodilo naravno. Neverjetno je, povsem sem se spremenila, dejansko je tako, kot bi pritisnila stikalo,« je opisala.

Profimedia
Serena je lani povila prvega otroka.