Snemanje

Na pomoč poklical nečakinjo in nečaka

M.G.
22. 11. 2018, 11.30
Posodobljeno: 22. 11. 2018, 11.37
Deli članek:

Aktualovec Grega Javornik, ki je znan po tem, da vedno odlično znajde pred radijskim mikrofonom, se je tokrat znašel pred novim izzivom. Posneti videospot.

Radio Aktual
Grega Javornik z Emo in Nejcem

Skupaj z dvema majhnima otrokoma. In ker je Javornik znan tudi kot izjemno navihan in ljubeč stric, se je takoj spomnil na svoja dva nečaka, Emo in Nejca. Seveda je najprej za dovoljenje prosil svojo sestro, ki je z veseljem 'odobrila podvig'.

Tako se je 6-letna Ema odrekla treningu gimnastike samo zato, da je lahko doživela snemalni dan. Tako sta s sedemletnim bratcem Nejcem za en dan zlezla v kožo strica Javornika. Ogledala sta si radijsko hišo, obiskala TV Veseljak, kjer sta urednici Maji Oderlap povedala nekaj vicev in odšla na snemanje. Kljub mrazu zunaj sta se izkazala (jabolko ne pade daleč od drevesa). Po končanem snemanju pa sta odšla še v produkcijo, kjer sta skupaj posnela prvi radijski oglas.

Neizmerno ponosen na oba pa je bil tudi stric Javornik, ki je na Facebooku delil sliko in zapisal »Močno ponosen na moja dva bučmana ❤ Posnela video in reklamo! Bravo Ema, bravo Nejc! #ponosenstric«.