NAGRADNA IGRA

KDO JE DOBIL NAGRADO? Podelili smo vstopnice za sLOVErotiko!

Oglasno sporočilo
22. 11. 2018, 11.31
Posodobljeno: 29. 11. 2018, 09.17
Deli članek:

Konec novembra, natančneje med 30. novembrom in 2. decembrom, bo na Celjskem sejmu potekal tradicionalni, že 11. erotični sejem sLOVErorika, ki ga ne gre zamuditi! Prepričani smo, da boste tam odkrili kaj, kar še niste vedeli! V spodnjem kvizu pa preverite svoje znanje spolnosti.

Oglasno sporočilo
Sejem erotike sLOVErotika

Na 11. erotičnem sejmu v Celju sLOVErotika boste odkrivali še neodkrito in zagotovo poglobili svoje znanje. Na sejmu vas poleg številnih razstavljavcev in bogatega programa čakajo številni kotički, namenjeni samo za dame ali gospode. Obiskovalke si bodo tako lahko ogledale izklesana telesa, medtem ko bodo za vse poskrbeli performansi živo s predstavniki in  predstavnicami evropske zabavne industrije za odrasle. 

Oglasno sporočilo
Sejem erotike vas bo navdušil

Izobraževanje in obdarovanje, ki bo navdušilo 
Med številnimi šovi na odru in v mini teatrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami in še in še. 

KDO STA SREČNA NAGRAJENCA?

Vsi, ki ste uspešno sodelovali v kvizu, ste bili v igri za dve vstopnici za slovenski erotični sejem sLOVErotika.

Podelili smo dvakrat dve vstopnici, srečna nagrajenca pa sta: 

Alicia Lah, Gerlinci
Tadej Brodnjak, Ptuj

Nagrajenca lahko dve vstopnici prevzameta na blagajni ob vhodu v dvorano z osebnim dokumentom. 

Iskrene čestitke!

Oglasno sporočilo
Sejem bo navdušil tudi žensko občinstvo