SEKIROMET

Znani obrazi so sekire metali kot pravi profesionalci

N.S.
16. 11. 2018, 21.15
Deli članek:

Nora zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in Ameriko, zdaj osvaja še Slovenijo. Med prvimi, ki so se preizkusili v metanju sekire na zabaven način, so bili tudi nekateri znani obrazi.

mv
Franko Bajc je med prvimi preizkusil novo družabno igro Sekiromet.

Pravijo, da sta pikado in bovling za mevže, zato je čas za novo obliko zabave, kjer se tekmovalci pomerijo v metanju sekire. V novi družabni igri sekiromet, ki velja za najbolj instagramsko zabavno igro, so se v metanju sekire pomerili ljubljenec slovenskih gledalcev Kmetije Franko Bajc, priljubljena akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, pevka Kataya, voditelj David Urankar, spletni strokovnjak Matej Špehar, bloger Roni Kordiš - Had in številni drugi.

mv
Znani obrazi so uživali v metanju sekir.

»Na začetku je bil res malo prisoten strah, da ne bi šlo kaj narobe, a se je hitro spremenil v tekmovanje in predvsem uživanje v metanju sekire. Občutek, ko se sekira zapiči v les, je res navdušujoč in predvsem osvobajajoč,« je povedala navdušena Kataya. »Ko pogledaš na hitro, se zdi, da je met sekire preprost, a se lahko hitro zgodi, da se ne zapiči v leseno tarčo, kot bi si želel, in ne dobiš točke. (smeh) No, ampak po začetnem ogrevanju sem hitro osvojil tehniko in začel uživati,« je priznal Franko Bajc in dodal, da česa takega do zdaj še ni preizkusil. Povabljeni gostje so tako na lastni koži izkusili, da je metanje sekire, ki sta ga k nam pripeljala Nataša Potočnik in Žiga Novak zelo zabavna igra, »ne glede na moč ali spol«.