ZNANI NA ODDIHU

FOTO: Slovenke pred mrzlo jesenjo pobegnile na toplo

Andreja Comino
5. 11. 2018, 20.20
Deli članek:

Slovenci smo znani kot strastni popotniki. Kamorkoli se odpravimo, srečamo nekoga. Tudi znane Slovenke niso izjema. V teh dneh jih je bilo dosti na vseh koncih sveta – od Amerike do Južne Afrike.

Osebni arhiv
Medtem ko smo doma v bundah, manekenka Jana Koteska v Južni Afriki uživa v kratkih hlačah in kopalkah.

Številne znane Slovenke imajo vsako jesen misijo, da pred začetkom hladnejših dni spakirajo kovčke in se odpravijo na potep. Preverili smo, kje se te dni potepajo nekatere estradnice. 

Med svetovno tekaško elito

Nekdanja atletinja Brigita Langerholc je v svoji karieri dosegla številne uspehe in domov prinesla kar nekaj pokalov in odličij, vendar pa se nikoli ni opogumila, da bi opravila najbolj zahtevno preizkušnjo – maratonski tek. Letošnje leto je pridno trenirala in drugi konec tedna v novembru se bo z deset tisoči tekačev z vsega sveta podala na nepozabno preizkušnjo – maraton v New Yorku, kjer mesto že pridno raziskuje. 

Osebni arhiv
Brigita Langerholc je tako kot številni turisti obiskala slovito drsališče v New Yorku.

Z družino na toplem

Nekdanja mis Slovenije Neda Gačnik živi umirjeno družinsko življenje. Modne brvi je že pred leti zamenjala za poklic učiteljice na eni od ljubljanskih osnovnih šol. Kljub vsemu pa je ostala strastna popotnica, zato je tudi zdaj s hčerkama pobegnila na toplo.

Osebni arhiv
Nekdanja miss Neda Gačnik je z možem in hčerkama pobegnila na toplo.

Južna Afrika je zakon! 

Manekenka Jana Koteska priznava, da izkoristi vsako priložnost, da spakira kovčke in gre v svet. Trenutno se z dvema prijateljicama mudi v Južni Afriki, ki je njen najljubši del sveta.  

Neguje otroka v sebi

Žena košarkarja Primoža Brezca, Nada, ljubi potovanja, zato so pred kratkim z dvema prijateljicama in otroki spakirale kovčke in odpotovale v pariški Disneyland, kjer so uživale kot majhne punčke. 

osebni arhiv
Žena košarkarja Primoža Brezca, Nada, je s prijateljicami pobegnila v pariški Disneyland.

Poskuša nadoknaditi zamujeno

Anna Tia Paynich je bila zaradi snemanja šova Kmetija kar nekaj časa ločena od svoje hčerke, zato se ji je zdaj odkupila z izletom v Monako.

Osebni arhiv
Udeleženka šova Masterchef in Kmetija Anna Tia Paynich vsako priložnost izkoristi za potovanje. Takole sta pozirali v Monaku.