Neobičajno

Za Meghan je kraljica naredila nekaj, kar ni nikoli storila za Kate

R.T.
5. 11. 2018, 09.24
Posodobljeno: 5. 11. 2018, 09.32
Deli članek:

Družina Kate Middleton ni bila nikoli deležna takšnega povabila.

Profimedia
Kate Middleton in Meghan Markle.

Britanska kraljica Elizabeta II. je po poročanju britanskih medijev povabila Meghanino mamo Dorijo, da preživi božič skupaj s kraljevo družino v Sandringhamu.

Daily Mail piše, da je kraljica to naredila iz spoštovanja do Meghan, medtem ko Sunday Express ob poročanju, da gre za "zelo pozorno gesto" še poudarja, da gre hkrati tudi zelo neobičajna poteza kraljice.

Zakaj? Ker doslej še nihče izven kraljeve družini ni bil povabljen, da božič preživi z njimi. In to velja tudi za družino Kate Middleton. Middletonovim tako nihče ni ponudil možnosti proslavljanja božiča v kraljevem krogu v Sandrighamu. Middletonovi so tako imeli "dovoljenje" le za to, da so se kraljevi družini pridružili pri jutranji božični maši. 

Viri, ki so blizu kraljevi družini, trdijo, da se je kraljica odločila za ta korak, ker Meghan na Otoku nima družine. Palača pa zaenkrat še molči.

Sicer pa bo Doria edina članica Meghanine družine, ki se je udeležila poroke hčerke s princem Harryjem in se z njo v avtomobilu tudi pripeljala do cerkve.