Akseti

Zvezdniki, ki pred poroko niso imeli spolnih odnosov

Teja Pelko
5. 11. 2018, 20.11
Deli članek:

Čeprav se ob prebiranju tračev zdi, da zvezdniki intimne partnerje menjajo kot spodnjice, pa v resnici ni tako.

Reuters
Mariah Carey in Nick Cannon

Nekateri gredo pri tem celo tako daleč, da se spolnih odnosov vzdržijo, vse dokler ne dahnejo večnega da.

Mariah Carey in Nick Cannon

Ameriška pevka Mariah Carey in njen nekdanji partner, voditelj Nick Cannon, sta se za vzdržnost odločila iz podobnih prepričanj. Zdelo se jima je namreč, da bo seks bolj poseben, če bosta z njim počakala do poroke.

Evan Spiegel in Miranda Kerr 

Reuters
Evan Spiegel in Miranda Kerr

Ustanovitelj Snapchata Evan Spiegel in manekenka Miranda Kerr sta se odločila, da do poroke ne bosta seksala. Evan je namreč velik tradicionalist. Kmalu po poroki je manekenka razkrila, da je noseča. Miranda ima sicer iz prejšnjega zakona z igralcem Orlandom Bloomom že sina Flynna, ali je Spiegel v zakon vstopil kot devičnik, pa ni znano.

Hilary Duff 

Reuters
Hilary Duff

Ameriška igralka in glasbenica Hilary Duff je v zakon vstopila nedolžna. "Težje je imeti starejšega fanta, ker ljudje napačno sklepajo. A nedolžnost je nekaj, kar mi je na sebi res všeč. To ne pomeni, da nisem razmišljala o seksu, saj so vsi, ki jih poznam, že imeli spolne odnose in ti si seveda želiš biti vklopljen. A ko govorijo o tem, to ni slišati nič posebnega, kot si predstavljaš, da bi moralo biti. Zdi se, kot da so že vsi spali z vsemi – veste, kaj mislim?" je za revijo Elle leta 2006 povedala Duffova.

Jessica Simpson

Reuters
Jessica Simpson

Ameriška pevka Jessica Simpson ima najboljše možno sporočilo za ljudi, ki s spolnimi odnosi želijo počakati do poroke. "Nedolžnost je lahko kul in seksi. Moja nedolžnost je nekaj, za čemer trdno stojim," je v intervjuju za revijo Playboy leta 2000 dejala Jessica, njen takratni fant, zdaj nekdanji mož Nick Lachey, ki je bil navzoč pri pogovoru, pa je dodal: "Ni vedno lahko. A njeno odločitev spoštujem." 

Tina Fey

Reuters
Tina Fey

Ameriška komičarka Tina Fey je voditelju Davidu Lettermanu razkrila, da je svojo deviškost izgubila šele pri 24 letih, po obljubi večne zvestobe svojemu možu Jeffu Richmondu. Da ostane nedolžna, se je odločila zaradi krščanskih vrednot.

Lisa Kudrow

Reuters
Lisa Kudrow

Zvezda serije Prijatelji Lisa Kudrow je svojo nedolžnost hranila za svojega moža Michaela Sterna. Kot je pojasnila, si je želela s spolnimi odnosi počakati, dokler ne spozna pravega moškega. 

Ciara in Russell Wilson

Reuters
Ciara in Russell Wilson

Pevka Ciara in igralec ameriškega nogometa Russell Wilson sta se po nekaj mesecih zveze odločila, da ostaneta v celibatu vse do poroke. "Resnično verjamem v to, da če si osredotočen na prijateljstvo, imaš možnost zgraditi trdnejši temelj za odnos," je razlog za to v intervjuju pojasnila Ciara. 

Adriana Lima

Reuters
Adriana Lima

Victorijin angelček, Brazilka Adriana Lima, je globoko verna kristjanka, ki vsako nedeljo obiskuje mašo, in tako verjame v seks šele po poroki. "Partnerji morajo spoštovati mojo željo. Če je ne, to pomeni, da si me ne želijo," je leta 2006 povedala v intervjuju za revijo GQ. Leta 2009 se je poročila s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, v zakonu pa sta se jima rodili dve deklici. Pet let kasneje sta se razšla.