Čeprav je simpatični zvezdnik na sceni že 20 let, še vedno prekipeva od energije, priznava pa tudi, da ga je z zabave pred njenim zaključkom skorajda nemogoče zvleči domov.

Za to, da bodo imeli na kaj žurati njegovi oboževalci, pa je poskrbel z novo pesmijo. Imenuje se Partijana, Jole pa jo posveča vsem pravim žurerjem.

»Pesem Partijana je napisal Robert Pilepić in govori o veselju ter o zabavah, ko ti ni treba razmišljati o tem, kaj bo jutri. Glasbo je napisal Pero Kozomara in mislim, da je res dobro zadel, saj ob poslušanju pesmi ne moreš biti pri miru. Mene so najbolj prepričali latino elementi, ki me spominjajo na pitje koktajla in prežurane poletne noči,« pravi Jole.

Joško Čagalj – Jole 2
last izvajalca
Pesem Partijana je dobila tudi zabavno videopodobo.

PRELEVIL SE JE V SVOJE NASPROTJE

Pesem je pevcu pisana na kožo, saj velja za velikega žurerja, ki zadnji zapusti zabavo. Je pa spot zato toliko bolj humoren, saj je Jole prevzel vlogo mirnega mladeniča, ki ne more zaspati zaradi deklet, ki žurajo v sosednji sobi. »Po naravi sem zabavljač. Rad sem v dobri družbi in obožujem zabave, ki trajajo do jutra. Po navadi sem zadnji, ki zapusti prizorišče, energije mi nikoli ne zmanjka. Srečo imam, da je moj poklic zabavanje ljudi, in moram priznati, da sem se med snemanjem spota res namučil. V realni situaciji sem namreč jaz tisti, zaradi katerega si ljudje zatiskajo ušesa,« nam je v smehu dejal simpatični zvezdnik, ki je sicer tudi zelo vzoren mož in očka trem deklicam. Med samimi ženskami se Jole počuti nadvse blaženega. »Res imam lepo življenje. Če bi se znova rodil jutri, bi si želel, da bi bilo vse enako,« še pravi pevec, ki svoje dame zelo rad razvaja. A to počne z malenkostmi, nasprotuje namreč materializmu.

Joško Čagalj – Jole 3
last izvajalca
Glasbenik se je v spotu prelevil v svoje nasprotje.