Zvezdniški izpad

Igralčeva žena pojasnila, zakaj ji je grozil z ločitvijo

J.P.
11. 7. 2018, 13.08
Posodobljeno: 11. 7. 2018, 13.14
Deli članek:

Po novici o izpadu se je oglasila njegova žena.

Profimedia
Jonathan Rhys Meyers in njegova žena Mara

Ko so se fotografije igralca, obkroženega s policisti, znašle na spletu, se je oglasila njegova žena Mara. Kot je pojasnila, je šlo za nesrečen splet okoliščin.

Pobesnel

Včeraj smo poročali, da je irski igralec Jonathan Rhys Meyers na letu iz Miamija do Los Angelesa poskrbel za kar nekaj razburjenja. Kričanje, kletvice, alkohol in kajenje – 40-letnika so ob pristanku v nedeljo na letališču v Los Angelesu pričakali policisti. Najslabše jo je odnesla njegova žena, saj ji je zagrozil, da se bo ločil.

Kot se izkaže, se je igralec z družino ravno vračal iz Južne Amerike, kjer se je učil spopadati s tovrstnimi izpadi. Jeza, je pojasnila njegova žena – "8 mesecev treznosti in neposrečen dan letenja", je zapisala. "Ko se znajde v takšni epizodi, ne more doumeti posledic in odziva na njegova dejanja." Mara se je v njegovem imenu opravičila vsem prizadetim in pojasnila, da se z možem nista prepirala, le dejala mu je, naj ugasne elektronsko cigareto, kot jo je prosila stevardesa. Kaj se je sicer dogajalo, ne ve, saj je sina Wolfa in njo pred ostalimi ščitila pregrada.

Meyers se je v preteklosti že večkrat zdravil odvisnosti od alkohola.