Zvezdniški izpad

FOTO: Igralcu na letu odneslo pokrov – ženi zagrozil, da se bo ločil

J.P.
10. 7. 2018, 15.11
Posodobljeno: 10. 7. 2018, 15.30
Deli članek:

Ni skrivnost, da je v preteklosti imel težave z alkoholom. Tudi tokrat naj bi pil.

Profimedia
Ob pristanku so ga pričakali policisti

Nedeljski let letalske družbe American Airlines iz Miamija v Los Angeles je zaznamoval izpad – igralec Jonathan Rhys Meyers se je na krovu letala sporekel z ženo Maro. Prisoten je bil tudi njun enoletni sin Wolf.

Meyers se je v preteklosti že večkrat zdravil odvisnosti od alkohola. Par je septembra lani razkril, da sta med nosečnostjo izgubila otroka.

Kadil na letalu

Zakaj sta se sporekla, ni znano. 40-letni igralec je povzdignil glas, izrečeno pa zabelil s kletvicami – vse to je bilo namenjeno ženi. Meyers, ki na letu ni rekel ne alkoholu, je nato vstal in si v sanitarijah prižgal elektronsko cigareto, kar je zvezni prekršek. Osebje na letalu ga je pozvalo, naj preneha s kajenjem, kar je nato tudi storil.

Profimedia
Tako se je z ženo vsem na očeh sporekel lani v Beverly Hillsu.

Prisotni poročajo, da je bil naporen že na letališču v Miamiju, kjer naj bi se mu zelo mudilo na letalo. Spor med zakoncema se je zato očitno vnel že pred vkrcanjem.

Z njim so se pogovorili policisti

MailOnline poroča, da se je irski igralec večkrat zatekel v sanitarije, bil pa naj bi celo tako zelo okajen, da menda ni opazil, ko so mu med enim od pobegov hlače končale pri kolenih. Osebje je zato naprosilo njegovo ženo, če lahko ukrepa. Kar pa je vse skupaj le še poslabšalo – ženi je celo zagrozil, da se bo ob vrnitvi od nje ločil.

Ob pristanku so igralca pričakali policisti. Odnesel jo je brez globe. Kajenje na letalu je menda zanikal.