Kraljeva družina

Meghan Markle mora Kate gledati v hrbet

K.M.
10. 6. 2018, 10.53
Posodobljeno: 11. 6. 2018, 09.09
Deli članek:

Kate Middleton ima v družini vidno višji položaj kot novopečena vojvodinja.

Profimedia

Čeprav sta tako Kate Middleton kot tudi Meghan Markle vojvodinji, pa se po prvi uradni kraljevi priložnosti že vidi, da ima Kate veliko višji in bolj pomemben položaj kot novopečena članica družine. Včeraj sta se namreč obe udeležili rojstnodnevnega dogodka kraljice Elizabete, kjer je bilo moč opaziti izpostavljeni položaj žene princa Williama

Princesa Charlotte padla na balkonu, rešila jo je mati Kate.

Profimedia

Ne gre samo zato, da je Kate v družini že dlje časa in da je že 7 let vojvodinja. Dejansko gre za to, da bo William skoraj zagotovo postal kralj, če ne takoj po svoji babici kraljici Elizabeti, pa bo zagotovo nadomestil svojega očeta princa Charlesa. Po drugi strani tega mesta skoraj zagotovo ne bo nikoli zasedel princ Harry, ki je trenutno šele šesti v vrsti za kraljevi prestol. Tako imata Kate in William ter njuna družina pravico do prve vrste na balkonu palače ob različnih praznovanjih. Meghan in Harry pa morata stati za njima. 

Vseeno sta Meghan in Kate tudi na včerajšnjem dogodku veselo klepetali. Ko se je kraljica poslovila z balkona, pa sta tudi stali ena ob drugi.