Astro

Dušni dogovori: zakaj je nekdo prišel v vaše življenje?

Andreja Novak, energijska svetovalka
10. 6. 2018, 11.00
Posodobljeno: 10. 6. 2018, 12.23
Deli članek:

Ljubezen in strast se prepletata v številnih kilometrskih nadaljevankah, ki tolažijo ženski svet in vas sočasno vodijo v smer, da se to dvoje izključuje.

PS
Da ste spoznali takšno osebo, resnično poznate in sprejemate sebe.

Običajno se za moškega zanimata dve ženski: ena je ljubeča, druga pa strastna in potem se dogajanje začne. Moški si seveda želi, da bi ljubeča ženska pridobila na strasti ali da bi strastna se odprla ljubezni.

To je prispodoba, a hkrati srž vseh težav in magije odnosov, ki vas prisilijo, da se spreminjate, iščete rešitve, brskate po sebi in se čudite, kaj se je vendarle zgodilo. Odnosi nam pomagajo, da postajamo celovito bitje  - brez manjkajočih delov.

PS
Andreja Novak, energijska svetovalka

V odnosih se največ naučimo, zato je dobro, da prepoznate dinamiko, ki vodi posamezne odnose in kaj se pri tem ozavešča oziroma uči. Poglejmo najbolj dramatične verzije odnosov, ki se v vsakdanjem življenju kažejo na spodaj opisane načine:

OBOJESTRANSKA STRAST

- odnos se je začel strastno in energije čutnosti niste mogli zatreti ali se ji umakniti,

- pri tem sta vam glava in srce govorila (pa še kakšna prijateljica), da se to ne bo dobro končalo,

- v odnos ste dobesedno “padli” in vrtinci čustev so se po določenem času umirili,

- vajina srečanja so postala vse bolj redka, nesmiselna, saj ničesar drugega ni bilo med vama, da bi se po “uporabljeni” strasti aktiviralo.

ENERGIJSKI VIDIK: takšen odnos ima karmično ozadje, kar pomeni, da so bile vajine energije že v preteklosti (preteklih življenjih/drugih dimenzijah) že prepletene in da sta se sedaj srečala, da uredita te vezi oz. če ne drugega, vsaj vi vzamete svojo energijo iz preteklosti nazaj.

PS
Doživite ljubezen s strastjo v sebi in opustite nevidne okove

ENOSTRANSKA STRAST

- nekdo je v vas prižgal iskrice strasti, ki pa jih ta oseba do vas ne čuti,

- vi iščete poti, načine, kako bi v tej osebi našli to strast in pri tem je največja nevarnost, da se poslužujete izgovorov, da je ta oseba imela težko življenje/okoliščine, da sedaj ne čuti prave strasti in da sta se srečala zato, da vi pri tem pomagate tej osebi, da se preda strasti.

ENERGIJSKI VIDIK: takšen odnos je res namenjen temu, da nekdo od vaju prebudi strast, a to ste v tem primeru vi sami. Iz vidika Dušnih dogovorov in energij je ta oseba prišla v vaše življenje samo zato, da vam pokaže, da v vas še gori strast in da je čas, da jo začnete ponovno čutiti. Ker se strast v tej osebi ni prižgala ob vas, pa pomeni, da odnos ne bo šel v ljubezensko–partnersko smer in da je dovolj, da ste hvaležni za to izkušnjo ter začnete negovati strast, ki se je v vas prebudila.

PS
Odnosi nas vodijo v življenje z ljubeznijo in strastjo, ki je zares smiselno.

LJUBEZEN brez strasti (enostranska/obojestranska)

- oseba vam je odprla srce s svojo energijo (in vi njej nazaj),

- odnos med vama je udoben, nežen, krepčilen,

- manjkajočo strast si razlagata, da bo prišel pravi čas, ko se bo tudi to aktiviralo ali se med vama razvilo, kar je majhna verjetnost, kajti strast je energija, ki se med dvema sproži takoj, ali pa nikoli.

ENERGIJSKI VIDIK: odnos ima lepo energijo sodelovanja, ki je primerno za dobra prijateljstva, sodelovanje v poslu ali v prostem času, nima pa  vsega potrebnega za polno življenje v dvoje. Veliko parov temelji na tej povezavi, ki daje zadovoljno življenje v coni udobja. Manjkajoča komponenta strasti, življenjske vitalne energije pa povzroči, da se takšen par postara prehitro in da v odnosu ves čas nekaj manjka, kar se potem avtomatsko “maši” s številnimi nakupi, potovanji ... razburljivimi dogajanji v okolici, da se zaduši notranji tihi glas, da nekaj manjka.

ENOSTRANSKA LJUBEZEN S STRASTJO

- ob prvem srečanju s to osebo se je z vami nekaj zgodilo,

- oseba pusti v vas notranji vtis, ki ga ne morete pregnati,

- ker iz nasprotne smeri ne dobivate vseh povratnih informacij/odzivov, ste zmedeni in se sprašujete: “Kako to, da ta osebna do mene ne čuti tako močnih čustev, kot jaz do nje?” Odgovor oz. izgovor ponavadi najdete v osebnih težavah te osebe, ki še ni “sposobna” začutiti vsega tega ali pa ima preveliko osebnih ovir, da bi se lahko predala temu,

- prisiljeni pa ste odreagirati v tem odnosu zaradi energij strasti, sočasno vas ljubezen vodi v globlje spoštovanje te osebe, da ji ne povzročate težav.

ENERGIJSKI VIDIK: ta oseba je prišla prižgat novo dimenzijo v vaše življenje. Pri tem nima vloge ostati v tej dimenziji, samo pokazati vam je prišla (po predhodnem Dušnem Dogovoru seveda), da to obstaja in kako se čuti. Nadaljevanje sledi v smeri, da ste vi prebujeni in da je čas, da pocelite še zadnje rane v odnosih, da lahko potem vstopite v odnos, ki ima obojestransko ljubezen in strast.

PS
Obojestranska ljubezen s strastjo.

OBOJESTRANSKA LJUBEZEN S STRASTJO

- ob prvem srečanju, se je med vama nekaj zgodilo,

- drug v drugem sta pustila vtis, ki ga želita še videti, doživeti,

- oba sta prisiljena odreagirati v tem odnosu zaradi energij strasti,

- ljubezen med vama ne dovoljuje manipulacije in zato se lahko odnos razvija več let,

- obojstransko zavedanje je, da postajata zaradi poznavanja drug drugega boljša oseba.

ENERGIJSKI VIDIK: da ste spoznali takšno osebo, resnično poznate in sprejemate sebe. Iz Dušnega Dogovora sta namreč dogovorjena, kdaj se srečata in očitno so sedaj izpolnjeni vsi pogoji. Če ste v takšnem odnosu, ki pa še ni javno materializiran, potem nadaljujte z delom na sebi in čutite ljubezen in strast v svojem vsakdanjem življenju pri vsem, kar počnete.

Tako nas odnosi vodijo v življenje z ljubeznijo in strastjo, ki je zares smiselno. Pri tem vas lahko ovirajo: oklepanja, pričakovanja, cona udobja, sodbe, morala, strahovi … , ki jih lahko doživljate iz okolja preprosto zato, ker so semena le-teh v vas.

Za letošnje poletje vam želim, da doživite ljubezen s strastjo v sebi in da opustite nevidne okove, ki vas držijo stran od vašega polnega Življenja.