Astro

Voda izpira bolečino, strahove predajte ognju

T.P.
9. 6. 2018, 12.25
Deli članek:

Voda čisti čustva, zrak bistri glavo, ogenj odganja strahove, zemlja čisti – vse! Preizkusite preproste, a močne vaje v naravi, ki bodo na vas vplivale zelo blagodejno. Začutiti naravo pomeni vzpostaviti duhovni stik z njo. Tedaj se začne proces harmonizacije na vseh ravneh.

PS
Vse, kar se je nabralo, pustite oditi.

Zemlja čisti vse. Pojdite v naravo, in sicer na tisti kraj, ki ga imate najraje. Lezite na zemljo, na trebuh, in se raztegnite. Sprostite se, predstavljajte si, kako zemlji predajate vse svoje težave, slabe navade, strahove … Zemlja bo vse to z radostjo sprejela in spremenila v plodove. Po desetih minutah »psihoterapije« z zemljo izkopljite majhno luknjo, prislonite uho nanjo in prisluhnite, kaj vam govori mati Zemlja. To lahko slišite samo, če izklopite razum.

Profimedia
Pojdite v naravo in se sprostite.

Voda čisti čustva. Pojdite do reke in sedite poleg nje. Umirite se in utišajte misli. Poslušajte in glejte reko, kako teče. Vizualizirajte, kako vsa vaša negativna čustva odhajajo z njo, kako jih voda odnaša. Stres, nervoza, jeza, pretirana navezanost na karkoli … Vse, kar se je nabralo, pustite oditi. Predstavljajte si, kako se vam čustvene strune, polne prahu, čistijo. Voda izpira težka čustva.

Profimedia
Voda ima izjemno kozmično moč čiščenja.

Zrak zbistri glavo. Povzpnite se na grič ali hrib, najdite svoje mesto in začutite veter. Globoko dihajte, umirite se, sprostite se … Vdihnite veter. Predstavljajte si, kako piha skozi vas, skozi glavo in kako čisti vse negativne misli, vse, kar vas bremeni. Veter čisti vaš um in dviguje zavest na višjo raven.

Z ognjem izgorevajo strahovi. Zakurite ogenj, sedite poleg njega in ga opazujte. Prisluhnite ognju, osredotočite se nanj, zamislite si, kako se njegovi plameni selijo v vas. Predstavljajte si, kako z ognjem izgorevajo vsi vaši strahovi. Ogenj čisti blokade in ustvarja nov pretok energije.