SLAVNOSTNO

Slavček pravi: Po desetih letih je ljubezen drugačna

Nejc Simšič / Novice Svet24
17. 5. 2018, 07.15
Deli članek:

Eden in edini Damjan Murko je praznoval okroglo obletnico, za katero se je vedelo, da bo dogodek, o katerem se bo na veliko govorilo.

Klavdija Vnuk
Maja in Damjan Murko sta si ponovno izmenjala poročna prstana.

Da samopromotor ničesar ne prepušča naključju, se je vedelo že na samem začetku, saj je bilo za vse poskrbljeno do zadnje podrobnosti.

Že ob prihodu v gostišče Siva čaplja se je bohotila rdeča preproga s svečniki, po kateri se je ob pesmi evrovizijske Eve Boto sprehodila žena Maja z njunim sinom Tiarjem. Ansambel Lunca, ki je skrbel za zabavo do jutra, a je prišel brez enega člana, saj je njegova žena rodila in je moral takoj v porodnišnico, je mladi par pospremil na nadaljnjo srečno pot. Tudi pevka Mili in Damiano Roi sta poskrbela za nepozabno vzdušje. Veliko presenečenje za vse pa je bil priljubljeni Isaac Palma, ki je vse prisotne ganil do solz. Vse je bilo zares pravljično, vendar kot pravi Damjan, v zakonu ni zmeraj tako.

Klavdija Vnuk
Za veselje je skrbel ansambel Lunca, ki pa je imel enega člana manj, saj je tisti trenutek postal novopečeni očka.

ISKRENO O ZAKONU

»Po desetih letih je ljubezen drugačna. Določene stvari drugače dojemaš kot na začetku zveze. Vendar je z vsakim dnem bolj jasno, da si izbral pravega življenjskega sopotnika. Večni kompromisi, nestrinjanja med dvema, ki svoje življenje delita drug z drugim vrsto let, lahko pripeljejo do tega, da si želiš oditi, da pomisliš, da so vse le sanje, ki se jih zjutraj ne želiš spominjati … Vendar to je del življenja. Kot pravi moja nova pesem Ne zaklepaj vrat srca, za katero smo na praznovanju obletnice posneli tudi videospot, ne zaklepaj vrat pred mano, ker zmeraj se bom vračal, ne zaklepaj vrat srca, ker zmeraj te bom čakal,« je povedal romantično razpoloženi Damjan Murko.  

Klavdija Vnuk
Presenečenje večera je bil priljubljeni Isaac Palma.


(Nejc Simšič, foto: Klavdija Vnuk)

***TEMPLEJT Z9 - TISTI S TREMI SLIKAMI - samo da so 4! POUDAREK: Zakonca Maja in Damjan Murko sta ob deseti obletnici poroke obnovila poročne zaobljube. CITAT: Večni kompromisi, nestrinjanja med dvema, ki svoje življenje delita drug z drugim vrsto let, lahko pripeljejo do tega, da si želiš oditi, da pomisliš, da so vse le sanje, ki se jih zjutraj ne želiš spominjati … Vendar to je del življenja. SLIKE: (murko obletnica 1) Maja in Damjan Murko sta si ponovno izmenjala poročna prstana. (murko obletnica 2) Za veselje je skrbel ansambel Lunca, ki pa je imel enega člana manj, saj je tisti trenutek postal novopečeni očka. (murko obletnica 3) Presenečenje večera je bil priljubljeni Isaac Palma. (murko obletnica 4) Seveda je Damjan svoji soprogi tudi zapel novo pesem Ne zaklepaj vrat srca.***