Daleč od blišča

Velika sprememba za Victorio Beckham

R.T. / Novice Svet24
19. 4. 2018, 20.24
Deli članek:

Nekdanja »spajsica«, modna ikona in mamica štirih otrok Victoria Beckham je včeraj praznovala svoj 44. rojstni dan, ki pa ga je preživela na drugačen način.

Facebook
Victoria Beckham v družbi svojih otrok na rojstnodnevnem slavju v zavetju doma.

Glamurozna diva in modna oblikovalka, ki vedno znova navdušuje s svojim popolnim videzom, se je letos odločila, da bo praznovala v bolj umirjenem okolju, obdana z najbližjimi.

V javnost je prišla tudi informacija, kaj je David Beckham svoji srčni izbranki podaril za rojstni dan. Med darili naj bi bil nov avto, za katerega je odštel vrtoglavo vsoto, podaril pa ji je tudi romantično potovanje v tople kraje.

Štiriinštiridesetletna Victoria Beckham, ki je že 19 let poročena z nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom, s katerim ima štiri otroke, je večkrat dokazala, da ima človek resnično lahko vse, če le dovolj trdo dela za to. Letos pa se je za rojstni dan odločila delo postaviti na stran in svoj dan praznovati izključno v družbi svojih otrok in moža. Kot je povedala, se zaradi različnih obveznosti včasih nimajo časa niti pogovarjati. Znano je namreč, da njen 19-letni sin Brooklyn študira v New Yorku, mož David zaradi nogometne kariere potuje po svetu, sama pa je zaposlena s službenimi obveznostmi in modnimi dogodki.

HVALEŽNA DRUŽINI

Slavljenka se je javno zahvalila tudi svoji družini, ki se je samo za njen veliki dan zbrala na kupu in ji pomeni vse na svetu. »Rojstni dan z mojimi ljubčki – zelo vas imam rada!« je zapisala oblikovalka, ki je z oboževalci delila tudi fotografije s svojimi najbližjimi.

***TEMPLEJT A15 POUDAREK: Čeprav je Victoria včeraj praznovala svoj 44. rojstni dan, svojih let niti malo ne kaže, ampak je videti precej mlajša. OKVIRČEK: DARILO V javnost je prišla tudi informacija, kaj je David Beckham svoji srčni izbranki podaril za rojstni dan. Med darili naj bi bil nov avto, za katerega je odštel vrtoglavo vsoto, podaril pa ji je tudi romantično potovanje v tople kraje. ŠTEVILKA: 4 otroke imata David in Victoria in seveda so bili vsi na maminem rojstnem dnevu. SLIKE: (victora bday) - VELIKA Victoria Beckham v družbi svojih otrok na rojstnodnevnem slavju v zavetju doma (vicky in david) Zakonca Beckham sta poročena že 19 let.***