Razkošno

Pippa in James: najprej eksotika, zdaj še Avstralija

ns
3. 6. 2017, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Potem ko sta mladoporočenca Pippa Middleton in James Matthews prvi medeni teden preživela na otoku Tetiaroa v Francoski Polineziji, zdaj medene tedne nadaljujeta v Avstraliji.

Twitter
Zakonca Pippa Middleton in James Matthews sta takole uživala v Francoski Polineziji.

Po eksotičnem tednu v Francoski Polineziji Pippa z možem Jamesom nadaljuje medene tedne v »deželi tam spodaj«. Avstralski oboževalci so ju takoj prepoznali, zato je v mestu zavladala pozitivna evforija. 

PRESTIŽ V VSEH POGLEDIH

Mladoporočenca se na vseh lokacijah prijavljata z lažnima imenoma, tako da nihče vnaprej ne ve, s kom ima pravzaprav opravka. 

V Sydneyju stanujeta v hotelu Park Hyatt, ugiba pa se, ali sta v apartmaju Opera (približno deset tisoč evrov na noč) ali morda celo v apartmaju Sydney, ki stane slabih 19 tisoč evrov na noč. Slednji ponuja dih jemajoči 360-stopinjski panoramski razgled nad sydneyjskim pristaniščem, opero in velikim mostom. Kopalnica ima masažno kad, savno, dnevna soba pa plinsko ognjišče, z dodanimi šestimi balkoni. 

Twitter
Iz Avstralije poročajo, da sta bila mladoporočenca videti srečna in nasmejana.

OBISKAL JU BO HARRY

Par v medenih tednih uživa že od 21. maja, saj sta se dan prej poročila, sicer pa te dni v Sydney prihaja tudi princ Harry, ki bo na začetku junija gostil igre Invictus. Kot trdijo očividci, sta Pippa in James delovala »srečna in smejoča«. Pippa ima menda s seboj tudi osebnega trenerja, opazili so jo denimo pri jutranjem joggingu po sydneyjskih botaničnih vrtovih. Par se sicer prijavlja z lažnima imenoma, tako da nihče vnaprej ne ve, s kom ima pravzaprav opravka. Je pa novica, da bosta drugi del medenih tednov preživela v Avstraliji, razveselila Pippine avstralske oboževalce, saj so nekateri ugibali, ali ne bosta morda del medenih tednov preživela na Jamesovem posestvu na Škotskem.