Poroka

Pippa z enim zamahom odgnala dve lepotici

sn
13. 4. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Poroka sestre vojvodinje Cambriške Kate Middleton Pippe z izbrancem Jamesom Matthewsom se vse bolj približuje, bodoča nevesta pa je zasejala prepir že v obe družini.

profimedia
Zahteve glede gostov na poroki razburjajo in netijo prepire.

Njeno pravilo, da so med svati na poroki v dvoje lahko samo poročeni in uradno zaročeni pari, je seveda naletelo na odpor v kraljevi družini.

Princ Harry s svojim dekletom Meghan Markle še ni zaročen, kar seveda pomeni, da bi na poroko moral priti brez spremljevalke, ki pomeni največjo nevarnost, da bi Pippo na njen veliki dan zasenčila druga dama.

A prah okoli poroke se je očitno šele začel dvigati.

Profimedia
Spencer se je zaradi svoje štiri leta starejše srčne izvoljenke močno sprl z bratom.

REŠITEV NA DVORU

Ker je menda Kate svaka prosila, da sestrino željo upošteva, Harry ne komplicira in je navodilo pač sprejel. V javnost je celo pricurljalo, da je Meghan popolnoma vseeno, če je ni na Pippini poroki, izjavila je celo, da bi se slabo počutila, če bi imela nevesta občutek, da je zaradi nje manj pomembna. »Poroka je dan, ko mora biti glavna nevesta, in naj tako tudi bo,« je svoje mnenje delila s prijateljicami.

Navsezadnje je Meghan tudi polno zaposlena, saj ji pogodba za snemanje serije Suits v Torontu še ni potekla, pripravlja pa tudi humanitarno potovanje v Afriko v okviru dobrodelne organizacije, kjer je aktivna že več let.

Profimedia
Vogue Williams je lepotica iz prve lige modelov.

TEŽAVE PRI ŽENINU

Zdaj pa se je razvedelo, da Pippi na poročni dan težav ne bi predstavlja samo Meghan, ampak v enaki meri tudi izbranka partnerjevega brata Spencerja Matthewsa – ena najlepših manekenk na svetu, Vogue Williams. James je brata seveda prosil, da upošteva Pippino željo, a ni naletel na dober odziv, saj sta se zaradi tega sprla in menda zdaj niti ne govorita. Se je pa Vogue odzvala podobo kot Maghan, češ da na poroko tako ali tako ne bi prišla, ker ima na ta dan pomembno snemanje.

Sicer pa je enaintridesetletna Irka Vogue tako kot izbranka princa Harryja ločenka in s strani moških nadvse oboževana. Zato pa pri Pippi seveda toliko bolj nezaželena.