Skoraj živ kenguru

Krvavo presenečenje: Sodniki šova MasterChef v šoku

D. B.
13. 4. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tekmovalca televizijskega šova Masterchef Slovenija postregla "skoraj živega kenguruja". Sodniki zavrnili pokušino jedi.

POP TV
Sodniki kuharskega šova Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Alma Rekić sinoči niso želeli poskusiti pripravljene jedi.

V tekmovalni televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija so se morali sinoči tekmovalci spopasti z eksotičnim kuharskim izzivom. 11 tekmovalcev, ki so bili tokrat razdeljeni v pare, je moralo namreč pripraviti jed iz mesa noja, krokodila, jegulje, osla in kenguruja. Žreb je določil vrsto mesa, ki so ga pari pripravljali.

Preberite tudi, nad čim so se zgražali gledalci televizijskega šova MasterChef Slovenija. Kliknite tukaj!

Najbolj se je tokrat zalomilo Mojci Gorkič in Sašu Bertonclju, ki sta pred sodnike Almo Rekić, Karima Merdjadija in Luko Jezerška prinesla krožnik, na katerem je bilo nepečeno kengurujevo meso. »Ni prijetno nesti takšnega krožnika pred sodnike,« je priznal Bertoncelj, Merdjadi pa je bil že ob pogledu nanj presenečen nad rdečo obrobo jedi. »Je presenečenje,« je komentirala Mojca, Merdjadi pa je dodal, da se le-to očitno skriva znotraj mesa. »Vajin kenguru je skoraj živ,« je še komentiral, ko je prerezal meso. Sodniki so se zaradi tega odločili, da njune jedi sploh ne bodo poskusili, Mojca pa je s solznimi očmi priznala svojo napako.

Oba tekmovalca se bosta morala skupaj s Salome, Klaro Avsenik, Elvisom Kudovićem in Boštjanom Megličem - Peško danes zvečer pomeriti v novem kuharskem izzivu. Ta bo odločil, kdo izmed naštetih bo moral zapustiti šov.