Huda prometna nesreča

Mirela hvaležna Bogu, da je preživela

ns
6. 3. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Velika zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović je minuli vikend doživela prometno nesrečo; zdaj je hvaležna, da še živi.

Arhiv Svet24
Čeprav se je Mirela zavila v molk, saj je doživela velik šok, se že ugiba, kaj se je zgodilo. Menda je na cesti doživela totalko in od avta ni ostalo prav veliko.

Lani najbolj razvpita resničnostna junakinja Mirela Lapanović se je po zmagi in medijskih bitkah s partnerjem najprej umaknila v zasebnost, a jo imajo oboževalci še vedno radi in jo spremljajo na vsakem koraku. Mirela jih je minuli konec tedna šokirala z objavo novice, da je imela hudo prometno nesrečo. To je na njen facebook profil zapisal njen zaročenec Andrej Laharnar. »Sporočam vsem, ki pričakujete Mirelo nocoj v Rušah, da je ne bo. Imela je prometno nesrečo. Žal mi je, da je sploh šla na pot. Ko se bo počutila boljše, se vam bo že oglasila. P. S.: Prosim, da ne kličete, in hvala na razumevanju,« je napisal zaročenec, oglasila pa se je tudi pretresena Mirela.

Pro Plus
24 ur po nesreči so bolečine od nesreče še hujše, pravi Mirela.

»Hvala vsem, ki ste pravi prijatelji in ste ob meni tudi v težkih trenutkih. Nesreča nikoli ne počiva in vsakemu izmed nas se lahko pripeti nesreča na cesti. Le trenutek je dovolj, da se vam življenje spremeni. Naj vas ne skrbi zame, ker jaz sem močna punca. Bolečine so drugi dan še bolj prisotne, a ta trenutek sem hvaležna Bogu, da se je vse dobro končalo,« je povedala, sicer pa že okreva v varnem zavetju doma.