Jerry Lee Lewis

Oče proti hčeri: Več mesecev ga je omamljala z zdravili?

D. B.
6. 3. 2017, 13.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Glasbenik Jerry Lee Lewis trdi, da ga je njegova hči Phoebe več let zlorabljala.

Profimedia
Jerry Lee Lewis

Hči priljubljenega glasbenika Pheobe je bila očetova menedžerka polnih 12 let. Sam trdi, da se je preko njega želela dokopati do bogastva, ki ga ima. Zaradi tega je delala vse v svojo korist. Pri tem naj bi ji pomagal soprog Ezekiel Loftin proti kateremu je Jerry prav tako vložil tožbo.

Glasbenik trdi, da mu je Phoebe več mesecev dajala močna zdravila, da bi ga »imela pod kontrolo« in da sta s partnerjem porabila več kot pet milijonov dolarjev (več kot 4,5 milijona evrov) njegovega denarja za luksuzne avtomobile in lepotne operacije. Poleg tega slavni glasbenik trdi, da je Pheobe zavrnila njegovo zdravstveno oskrbo in mu sama dajala močno mešanico zdravil v upanju, da bo umrl in ji zapustil denar, poroča TMZ. Pheobe do zdaj navedb še ni komentirala.

Profimedia
Pheobe naj bi si želela očetovega bogastva. Pri tem naj bi ji pomagal soprog Ezekiel Loftin.

Jerry Lee Lewis se je sicer prvič poročil pri 16 letih, in to s prvo od sedmih žena. Ko je postal polnoleten, je postal tudi oče, a takrat je bil že v drugem zakonu. Štiri leta kasneje je pristal v tretjem zakonu s svojo sestrično Myro Gale Brown, ki je bila takrat stara 13 let. Njegova glasbena kariera se je začela strmo vzpenjati, a kmalu zatem je sledila velika tragedija v glasbenikovem življenju. Njegov triletni sin iz zakona z Myro Gale se je namreč utopila v bazenu, njegov drugi sin deset let pozneje pa je umrl v prometni nesreči. Njegova peta soproga je umrla zaradi prevelikega odmerka mamil, danes pa živi s sedmo ženo Judith na ranču v Mississippiju.