Poklon damam

Kaj podariti vaši dragi za dan žena?

ud
6. 3. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Bliža se 8. marec, ko praznujejo partnerice, sestre in druge ženske, ki v vašem življenju igrajo pomembno vlogo. Razveselite jih z majhnimi pozornostmi.

Profimedia
Če veste, kaj vaša boljša polovica rada nosi, ji letos kupite seksi spodnje perilo po njenem okusu. Poskrbite le, da bo prave velikosti!

Včasih je izbrati pravo darilo ali presenečenje za najdražjo prava uganka, zato vam ponujamo nekaj namigov, kako jih razveseliti.

Praktična darila

Odlična izbira so darila, ki olajšajo vsakodnevne opravke. Namesto partnerice skuhajte kosilo, pojdite po otroka v vrtec ali šolo ter še kaj drugega postorite namesto nje.

Naredi sam 

To je najboljše darilo, razveselila se ga bo vsaka ženska. Izdelajte ji zapestnico, uhane ali kak drug nakit in mu dodajte osebno noto, ki simbolizira vajin odnos. Nič ne bo narobe tudi, če ji sami spečete torto. Mislimo, da s čokoladno torto ne morete zgrešiti.

Večerja 

Povabite jo na večerjo v vajino najljubšo restavracijo in si privoščita nekaj, česar še nista jedla. To bo izjemno zanimiva izkušnja za oba.

Kuponi 

Izdelajte lastne »kupone« za različna domača razvajanja. To je izjemno osebno darilo, za katero sploh ni treba seči globoko v denarnico. Z malo domišljije bo to čudovit dar. Na kupone napišite, za kaj koristijo: za masažo, ogled filma, sprehod v naravi, kuhanje večerje ... 

Parfum 

Morda jo letos presenetite z njenim najljubšim parfumom. Če ne veste, kateri je, poskusite iz pogovora razbrati, katere vonje ima rada.

Profimedia
Odlična ideja za darilo so kozmetični pripomočki. Kupite ji maskaro, ki jo uporablja.

Čokolada 

Privoščite si jagode, oblite s čokolado. Če dodate še šampanjec, pa vam zagotavljamo, da bo večer eden izmed boljših, kar ste jih preživeli skupaj.

Masaža 

Ponudite se, da jo boste zmasirali. Dobro masažo lahko začinite z masažnim oljem, ki prijetno diši. To naj bo kakovostno in naravno.

Razvajanje vse leto 

Leto ima ogromno dni, zato se ni treba osredotočiti samo na praznike, kot je dan žena. Poskrbite, da jo boste razvajali tekom celega leta.