Mister Slovenije

FOTO: Prvih osem polfinalistov korak bližje zmagi

am
7. 3. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kolesje Mister Slovenije 2017 je v polnem teku. Še posebej vroče pa je bilo minuli petek, ko se je odvijal prvi predizbor.

Luka Brataševec
Šopek prvih osem polfinalistov

Korona v Kranjski Gori je namreč gostila prvo enajsterico tekmovalcev, ki so se potegovali za osem prostih mest v polfinalu.
Bilo je zabavno, dinamično in zelo napeto. Tekmovalci so navdušili s svojo lepoto, karizmo in odličnim koreografskim nastopom, ki so ga izpilili pod vodstvom koreografinje Barbee Šuštaršič. Postavni fantje so se predstavili v štirih izhodih, od tega so bili trije ocenjevalni. Po odzivih publike so se odlično odrezali prav vsi. Simpatični mladeniči so se predstavili v oblačilih za prosti čas in kopalkah modne hiše Ikona, v športnem izhodu Proteini.si in v oblačilih modne oblikovalke Jasmine Gregurič, ki deluje pod blagovno znamko Jessy Design. Da so še bolj blesteli, sta poskrbeli umetnica ličenja Sandra Pranjić iz Sfumato make-upa in frizerka Maja Škerl iz salona Maja Frirez.

V polfinale se je uvrstilo osem tekmovalcev: Aleksandar Radić (Celje), David Selan (Cerklje na Gorenjskem), Dino Šunjerga (Črnomelj), Emanuele Mark Nifosi (Ljubljana), Franko Bajc (Ajdovščina), Majk Peroša (Piran), Matic Zajc (Črnomelj), Vid Bjedov Kobe (Ljubljana).

Izpolnjena želja

Navdušil pa je tudi še vedno aktualni mister Tilen Grah, ki se je ob boku voditeljice Klavdije Mlekuž tudi sam prvič preizkusil v vlogi voditelja. Tako se mu je letos izpolnila velika želja in priložnost je želel dobro izkoristiti. Za še nekoliko bolj dinamično dogajanje pa sta poskrbeli pevka Kristie Cle, ki je razpoloženi publiki ponudila svetovne hite, in plesna skupina Mistique Show Group. (am, foto: Luka Brataševec)