Bunderla & Godler šov

Klemen in Jure: Ena oboževalka naju je prav tožila

Teja Pelko
29. 11. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Klemen in Jure sta s svojim nastopom dodobra razmigala trebušne mišice občinstva, v katerem je tokrat mrgolelo znanih obrazov, na koncu pa za prikazano požela bučen aplavz.

Marko Delbello Ocepek
Jure Godler in Klemen Bunderla sta bila nad odzivi publike na premieri zelo hvaležna.

Nad odzivi sta bila po predstavi Klemen Bunderla in Jure Godler navdušena, pred tem pa sta se jih kar malo bala. »Pred polno dvorano so odzivi vedno zelo dobri, saj je smeh nalezljiv. Če je vsaj dvema ali trem smešno, se to razširi kot sifilis. Vsako občinstvo je sicer drugačno in se smeji drugim 'štosom'. To mi je zelo všeč, saj tako ni nikoli dolgočasno,« nam je dejal Klemen. Bilo pa ju je malo strah, da se bodo VIP-ovci malo manj smejali.

Marko Delbello Ocepek
Iryna Osypenko Nemec s prijateljico.

Klemen je sicer najbolj trepetal pred reakcijami svoje mame in zaročenke, ki ju omenja v šovu, a mu zaenkrat ne preti nič hudega.

Jure pa se je najbolj bal, da bo v publiki sedel kdo, ki ga obdelujeta. Zaradi Wernerja sta že imela težave. »Ena oboževalka naju je prav tožila, češ da sva užalila spomin na njeno okrevanje. Imela je prometno nesrečo in takrat je poslušala Wernerja in ni prenesla, da se norčujeva iz njega,« nam je zaupal Godler.

Navdušeni znani obrazi

»Odlično je bilo,« nam je zaupala Iryna Osypenko Nemec.

»Štosov je bilo na kvadratni meter mogoče kar malce preveč, tako da jih bom čez teden počasi predeloval. Mi je pa bilo zelo všeč,« nam je dejal Jože Potrebuješ. »Šov mi je bil zelo všeč. Nekateri deli sicer bolj kot nekateri, kot celota pa se mi je zdel fantastičen,« nam je povedal Milan Gačanovič - Gacho.

»Tako Jureta kot Klemna imam blazno rada. Navdušena sem nad njima. Zdelo se mi je fascinantno, koliko črk ima ta predstava. Ogromno teksta pa še pesmi, ples in koreografija. Čestitke! Sicer niso bili vsi heci meni pisani na kožo, a mislim, da lahko vsak najde merico dobrega humorja zase,« je prepričana Katarina Mala. »Enkratno, vrhunsko narejeno,« pa je bil navdušen Frenk Nova.

Marko Delbello Ocepek
Milan Gačanovič - Gacho in Jernej Kuntner.

Radijski program zvezdnikov

In s čim bi naši estradniki napolnili uro in pol radijskega programa? Iryna bi ga z zgodbicami iz preteklosti in prihodnosti, saj včasih vidi tudi vanjo, kaj pa bi tudi zapela. Potrebuješ bi vrtel predvsem dobro slovensko glasbo, na njegovi postaji pa ne bi slišali radijskega cinizma, saj ga ne mara. Gacho bi imel nočne pogovore, ker so ti po njegovih izkušnjah veliko bolj sočni kot dnevni, govorni del pa bi popestril z glasbo iz osemdesetih. Katarina Mala bi v program umestila dokumentarne informacije, vrtela pa bi stari rock, pop in disko. Na Frenkovem pa bi poslušali slovensko glasbo in njemu ljube Queene, Beatle in Georgea Michaela.