Odštekan duet

Bunderla in Godler neukrotljiva že pred premiero

am
3. 11. 2016, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V Špas teatru so letošnjo 20. sezono smeha, dobre volje in pozitivne energije zastartali zelo »resno«.

Dejan Nikolič
Klemen Bunderla in Jure Godler se bosta znašla pred hudim izzivom.

Nagradno vprašanje za štiri vstopnice

Če bi si, dragi bralci, želeli ogledati premiero novega šova, ki bo 17. novembra v Kulturnem domu Mengeš, odgovorite na nagradno vprašanje: Katera dva junaka sta glavna akterja Bunderla & Godler šova? Odgovore s svojimi podatki pošljite do petka, 4. novembra, na urednistvo@svet24.si. Izmed vseh, ki boste poslali (pravilne) odgovore, bomo izžrebali dva bralca, ki bosta prejela vsak po dve vstopnici.

Po predstavi Jonas so takoj »udarili« z novo dozo smeha – s predstavo Matilda, počak’! – zdaj pa že napovedujejo novo smejalno injekcijo – na oder mengeškega gledališča prihaja Bunderla & Godler šov. Glavna akterja sta Klemen Bunderla in Jure Godler. Le kdo ju ne pozna? Zgovornega radijskega voditelja z izjemnim vokalom in predrznega TV-voditelja brez dlake na jeziku?  V Špas teatru pravijo, da sta fanta preveč lepa za radio in preveč glasna za televizijo – sta pa ravno prav nora za gledališče!

Zgodba

Pod kreativnim vodstvom in režijsko taktirko Jureta Karasa bosta Klemen in Jure zaživela v Bunderla & Godler šovu. Bosta nastopila v vlogi voditeljev? Bosta. Bosta pela? Bosta. Bosta igrala na inštrumente? Bosta. Bosta počela še kaj drugega? Marsikaj. Odštekani radijski duet se namreč znajde pred hudim izzivom: preživeti dan v etru brez posnetih plošč in reklam, brez gostov in opreme, z dvema mikrofonoma in enim izjemno tečnim šefom na telefonski liniji. Kaj vse bo še del neukrotljive komedije, pa izvemo že 17. novembra.

Osebni album
Klemen Bunderla Šov morate videti; samo NE v belih spodnjicah!