Boji se, da bo umrla

FOTO: Igralkin boj z rakom vas bo ganil do solz

J.P.
1. 11. 2016, 15.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Igralka je priznala, da jo včasih skrbi, da ne bo preživela.

Profimedia
Shannen Doherty je zaslovela z vlogama v serijah Beverly Hills in Charmed.

Igralka Shannen Doherty, ki se bori z rakom, je zapisala, da se včasih počuti, kot da ji ne bo uspelo. 45-letna igralka, ki se z zahrbtno boleznijo bori od julija, je priznala, da se včasih boji, da bo umrla, a da ti občutki hitro minejo.

Večji del njenih zapisov na družbenih omrežji se tiče ravno boja z boleznijo. »Včasih je nemogoče plesati, jesti ali celo razmišljati o naslednjem dnevu. Včasih se počutim, kot da mi ne bo uspelo,« je med drugim zapisala igralka, ki pa ostaja pozitivna: »Ostanite močni. Ostanite pozitivni.«

V enem od zapisov se je zahvalila svoji prijateljici Sarah Michelle Gellar, ker ji vedno nudi podporo. Šibkemu zdravju navkljub pa se počuti blagoslovljeno, saj je bolj v stiku sama s sabo kot kadarkoli prej. »Dana mi je bila priložnost, zaradi katere se na nek način počutim blagoslovljeno. Rak je zame naredil veliko. Lahko sem bolj jaz kot kadarkoli, bolj v stiku s sabo,« je zapisala.

Od zapletov do tožbe

Raka na dojki so ji diagnosticirali februarja 2015. Novica je v javnost prišla avgusta istega leta, ko je Shannen vložila tožbo zoper svojega nekdanjega menedžerja in računovodsko podjetje. Menedžerja je obtožila, da ni skrbel za njeno zdravstveno zavarovanje, zaradi česar ga je lani izgubila. Diagnozo je tako dobila z zamudo.

Z menedžerjem sta se pred kratkim sporazumela.