Britanski dvor

FOTO: Kate znova noseča?

sn
23. 10. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Že na kanadski turneji vojvode in vojvodinje Cambriške, Williama in Kate, z družino je bilo neverjetno veliko govora o bodočem bratcu ali sestrici princa Georgea in princese Charlotte.

Profimedia
Na britanskem dvoru nosečnosti za zdaj še niso potrdili.

Novinarka revije Life and Style Weekly

"Pippa si je želela biti v središču pozornosti, a zdaj bo poroko pač nekoliko prestavila, da bi se novica o nosečnosti malo polegla."

Govorice sta takrat spodbudili druženje in dobro razumevanje med Kate Middleton in soprogo kanadskega premierja Sophie Gregoire Trudeau. Ob primerjavi sta odkrili, da imata veliko skupnega. Ne le da sta obe dami modni zapriseženki in znani po dobrodelnosti, druži ju še nekaj pomembnega: ljubezen do družine.

Ko sta javno priznali, da idealno podobo družine sestavljajo oče, mama in trije otroci, je Gregoire z nasmehom potrdila, da je njen načrt izpolnjen z Justinom, Xavierjem, Ello-Grace in Hadrienom. Kate se je na to le nasmehnila in pomenljivo dejala, da pri njej eno ime sicer še manjka, a ne bo dolgo …

Profimedia
Tudi tisti, ki jima kraljevi par ni najbolj pri srcu, jima v odnosu do otrok pojejo hvalnice.

Ugibanja in ljubosumje

Profimedia
Pogovori med Kate in Gregoire so že v Kanadi sprožili govorice.

Zdaj pa so se ameriški mediji, ki redno spremljajo tudi dogajanje med evropskim plemstvom, resno razpisali, da naj bi bila vojvodinja Kate že tretjič noseča, a z britanskega dvora novice še niso uradno potrdili. Če navedemo Američane: samo vprašanje ur je, kdaj bo uradna potrditev prišla na dan.

Nad obetom novega dojenčka pa menda ni preveč navdušena Katina sestra, Pippa Middleton, ki je po pisanju revije Life and Style Weekly zaradi sestrine nosečnosti celo prestavila svojo poroko, za katero si je že kupila pregrešno drago obleko, z zaročencem Jamesom Matthewsom pa sta natisnila tudi že več sto vabil za povabljene.

Profimedia
Pippa naj bi se s svojo sestro Kate od nekdaj izvrstno razumela. Je res možno, da bi bila zdaj nanjo ljubosumna?