Modna revija

FOTO: Naelektrena moda v Mariboru

b.p.
22. 10. 2016, 21.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po lanskoletnem uspešnem modnem večeru se je ta teden v Mariboru zgodil še en nepozaben modni šov, ki je postregel s poslovno, ulično in večerno modo za moške in ženske. Seveda pa ni manjkalo številnih presenečenj ...

Mediaspeed
Kot presenečenje večera je na odru nastopil glasbenik Luka Šulić (2Cellos), ki je manekenke s svojim čelom spremljal med izhodi na pisto.

Mariborčani brez težav priznajo, da so še posebej veseli, ko se pri njih zgodi kakšen večji dogodek. In prav zato so se vsi povabljenci z veseljem udeležili posebnega modnega dogodka Selmar Fashion Show, ki je bil prava poslastica za oči in ušesa.

Mediaspeed
Iz Los Angelesa se je v Maribor na kratek oddih vrnil modni fotograf Tibor Golob.

Mediaspeed
Po pisti se je sprehodila tudi priznana manekenka Iryna Osypenko Nemec.

Kot obljubljeno sta bila presenečenje večera gostitelj večera, vedno zabavni igralec Tadej Toš, in Luka Šulić, slovenska polovica svetovno znane glasbene senzacije 2Cellos, ki je s svojim virtuoznim nastopom zaključil uradni del dogodka in obiskovalce pospremil v sproščeno druženje. Poleg znanih slovenskih manekenk in mistrov so na pisti blestele kreacije domačih oblikovalk Barbare Repinšek in Mojce Celin ter tujih priznanih modnih znamk, posebej pa je izstopal sprehod manekenov v kolekciji iz ekoloških tkanin modne oblikovalke Zlate Zavašnik.