LETEČI VODITELJ

Televizijski voditelj je postal skakalec

bp
31. 10. 2016, 10.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vas zanima, kako je videti dan profesionalnega športnika, ki se lahko pohvali z nazivom svetovnega prvaka? Prav to je na lastni koži izkusil voditelj Klemen Bučan, ki se je družil s skakalcem Robertom Kranjcem.

Pop TV
Si je Klemen po 25 letih upal zapeti smuči in se pognati s skakalnice?

Klemen Bučan, voditelj Imam 25 kilogramov več od idealnega skakalca, a vseeno je bil čisti užitek preživeti dan kot smučarski skakalec.

Televizijski voditelj in komik Klemen Bučan je že večkrat dokazal, da je človek mnogih talentov. Nadarjen je tudi za šport, o čemer smo se prepričali tudi sami. Klemen, ki smo ga lahko gledali že v oddajah Bitka parov in Survivor: Na robu preživetja, je zdaj dobil še eno novo oddajo, in sicer športno-zabavno oddajo Dan za trening na Kanalu A. Za prvo oddajo, ki bo na sporedu 1. novembra ob 20. uri, se je Klemen Bučan družil s skakalcem Robertom Kranjcem, ki mu je predstavil asketski življenjski slog športnika skakalca. Peščica suhih sliv za zajtrk, piščančji zrezek za kosilo in le občasno pol pice, a to le ob posebnih dnevih, ko preskočiš zajtrk – to je le kanček življenjskega odrekanja, ki ga je Robert predstavil voditelju Klemnu. Slednji se je z Robertom odpravil na nekajdnevni trening. Tek, raztezne vaje in najnovejši vetrovnik v planiškem športnem centru so le del Robertovih treningov. Toda trening ni nič v primerjavi s trenutki, ki jih skakalec doživi med skokom. »Ko si v zraku, uživaš. Čutiš zrak in ga poskušaš čim več ujeti – in to je to,« je opisal trenutke na skakalnici slovenska legenda Robert Kranjc.

pop tv
Klemen se je z Robertom odpravil na nekajdnevni trening – tek, raztezne vaje in najnovejši vetrovnik v planiškem športnem centru.

Pop TV