Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar

FOTO: Burna preteklost ljubezenskega parčka

b.p.
11. 10. 2016, 20.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na slovenskem zvezdnatem nebu smo dobili nov medijski parček, igralko Ajdo Smrekar in igralca Sebastiana Cavazzo. Čeprav sta imela oba kar nekaj medijsko odmevnih zvez, sta zdaj le našla srečo v objemu drug drugega.

Mediaspeed
Igralca Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza sta v trenutku postala najbolj vroč medijski parček, ki je dolgo skrival svojo zvezo.

Mediaspeed
Še preden sta Ajda in Sebastian pristala skupaj in v trenutku postala najlepši medijski parček pri nas, sta imela že vsak za seboj nekaj odmevnih dolgoletnih zvez.

Popolnoma nepričakovano je pred dnevi v javnost prišla novica, da je slovenski medijski prostor dobil nov parček. Igralka priljubljene serije Ena žlahtna štorija Ajda Smrekar in igralec Mestnega gledališča ljubljanskega Sebastian Cavazza sta že nekaj mesecev zaljubljeni parček, ki si je izkazoval nežnost samo v zaprti družbi, daleč od oči javnosti. A menda se je od razkritja njune zveze spremenilo tudi to in si ljubezen zdaj izkazujeta tudi v javnosti. Tisti, ki so blizu igralcema, pravijo, da sta Ajda in Sebastian zaljubljena do ušes in da sta si resnično več kot usojena.

Ajdine odmevne zveze z znanimi slovenci

Toda še preden sta pristala skupaj in v trenutku postala najlepši medijski parček pri nas, sta imela vsak za seboj že dolgoletne zveze. Ajda je bil pred Sebastianom dolgo let v zvezi z igralcem Klemnom Janežičem, ki je danes zvezda priljubljene serije Usodno vino. Po gledaliških kuloarjih se govori, da je prav Ajdina in Sebastianova zatreskanost, ki se je pojavila med njima med ustvarjanjem predstave Sedem let skomin v Mestnem gledališču ljubljanskem, razlog za konec razmerja s Klemnom Janežičem.

Odmevna je bila tudi Ajdina dolgoletna zveza s koreografom in plesalcem Miho Krušičem, ki je danes srečen v objemu balerine Ane Klašnja, s katero je pred kratkim dobil prvega otroka. A kot vemo, ljubezen ne pozna meja in pride v trenutku, ko najmanj pričakuješ, kar je občutila tudi lepa igralka, ki je nora na Sebastiana.

Sebastian ločen in zaželen

Mediaspeed
Šarmanten igralec Sebastian Cavazza je dolgo veljal za najlepšega Slovenca, ki si ga je želela vsaka ženska.

Ljubezensko življenje igralca Sebastiana Cavazze je tudi zaznamovano z znanimi obrazi. Spomnimo, da je bil Sebastian vrsto let poročen s priznano vizažistko Tino Cavazza, ki si je po odmevni ločitvi od igralca spremenila ime nazaj v Martina Vrhovnik. Po ločitvi od Tine je šarmantni igralec našel srečo v ljubezni s stevardeso Majo Vinder, s katero sta se imela lepo, dokler je trajalo. Po razhodu od Maje pa se je Sebastian odločil za samsko življenje, dokler ni srečal Ajde Smrekar, kar je bila ljubezen na prvi pogled. In prav njegovi prijatelji pravijo, da je zaljubljen do ušes in da je Ajda zanj res nova sreča v življenju.