Ograjena luksuzna soseska

FOTO: Novo gnezdo Angeline Jolie

mv
11. 10. 2016, 18.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Igralka Angelina Jolie, ki je svetovno javnost pred nekaj tedni šokirala z novico, da se ločuje od Brada Pitta, je našla nov dom, v katerem želi vzgajati svojih šest otrok.

Angelina Jolie

Facebook
Že vhod v ograjeno sosesko obljublja življenje v miru in stiku z naravo.

Angelina Jolie ne izgublja časa po tem, ko je vložila papirje za ločitev od svojega dolgoletnega partnerja Brada Pitta. Zvezdnica je že našla nov dom, v katerem želi vzgajati svojih šest otrok stran od oči javnosti. Posestvo je tako zasebno, da njegovih fotografij ne pokaže niti aplikacija Google Street View, gre namreč za ograjeno naselje Hidden Hills, v katerem so pred njo svoj dom našli številni drugi zvezdniki.

Hiša, za katero bo igralka plačevala 30 tisoč ameriških dolarjev mesečne najemnine, stoji na več kot dveh kvadratnih kilometrih zemlje, na kateri so tudi dva bazena, slap in ogromen park. Pred njo je tam živela igralka Denise Richards. Ko se bo Joliejeva dokončno preselila iz hiše na Malibuju bodo med njenimi sosedi Kim Kardashian in Kanye West, Jennifer Lopez, Miley Cyrus ter raper Drake

Facebook
To je nov luksuzni dom, v katerem bo igralka stran od oči javnosti vzgajala svojih šest otrok.

Podeželski način življenja

Naselje Hidden Hills je za zvezdnike privlačno, ker je povsem odmaknjeno in nedostopno tistim, ki ne živijo tam. Ulice nimajo javne osvetljave in pločnikov, celotno območje pa deluje kot ograjeno podeželsko mestece, ki ga obkroža ogromno narave. »Približno dva tisoč prebivalcev, ki živijo v Hidden Hillsu, uživa v podeželskem načinu življenja, ki je skoraj že izginilo iz južne Kalifornije. Namesto uličnih svetilk in pločnikov pri nas na poteh lahko srečate konje, lame, noje in včasih celo kakšno kravo,« so zapisali na uradni strani prestižne soseske, ki jo obkroža visoka ograja.