Kim Kardashian

Vsak mesec bo izgubila milijon dolarjev

mv
10. 10. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Potem ko so jo v Parizu napadli in ji odnesli deset milijonov dolarjev vreden nakit, se je Kim Kardashian odločila, da se za nekaj časa umakne iz javnosti. Ta odločitev jo lahko mesečno stane milijon dolarjev!

Profimedia
Kim je po napadu tako prestrašena, da se je za nekaj časa umaknila iz javnosti.

Instagram
Prenehala je celo objavljati na družbenih omrežjih ...

Kim Kardashian je po vrnitvi iz Pariza sprejela odločitev, ki je od nje res ne bi pričakovali. Za nekaj časa se je namreč odpovedala vsem družbenim omrežjem in tudi snemanju resničnostnega šova Keeping Up with the Kardashians. Ni še znano, kdaj bo najslavnejša sestra Kardashian pripravljena na to, da se snemanje nadaljuje. »Trenutno je najpomembneje, da si Kim opomore,« je povedal predstavnik mreže E! in dodal, da Kim še nekaj časa ne namerava delati, ampak si želi čim več časa preživeti z otrokoma.

Pregrešno dragi varnostniki

pr
… in snemati resničnostni šov Keeping up with the Kardashians.

Čeprav se odločitev 35-letne starlete zdi povsem razumna, strokovnjaki pravijo, da bo Kim to drago stalo. Že zgolj po zaslugi objav naj bi namreč mesečno v žep pospravila okoli milijon ameriških dolarjev, dodatno jo plačujejo tudi za oglaševanje določenih izdelkov in obiskovanje izbranih dogodkov.

Twitter
Z možem Kanyjejem trenutno za varnostnike porabita kar desetkrat več kot prej.

Navadni smrtniki si težko predstavljajo, da bi se lahko ob mesečni izgubi milijona dolarjev življenje bajno bogatih zvezdnikov kaj spremenilo, v resnici pa imata Kim in Kanye ogromno mesečnih stroškov. Poleg vzdrževanja nepremičnin in zvezdniškega sloga življenja par kar nekaj zapravi tudi za varnost. Po napadu v Parizu sta jo menda še okrepila in zdaj za varnostnike porabita desetkrat več denarja kot prej. Številni oboževalci temnolase starlete se sprašujejo, koliko časa bo zdržala brez družbenih omrežij, določeni pa menijo, da bo zaradi začasne odsotnosti pridobila še več sledilcev, saj vsi čakajo na to, da se prvič po napadu oglasi in komentira dogodek.