Novost

Za dober spot je tvegala življenje

bp
10. 10. 2016, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Uspešna pevka Nina Donelli predstavlja novo, že svojo osmo pesem, ki nosi naslov Propala veza, z njo pa napoveduje svoj prvi album, za katerega upa, da bo izšel spomladi prihodnje leto.

Aleš Bravničar
Nina je za dober posnetek tvegala veliko, saj je v visokih petah hodila po robu bazena, ki je mejil na prepad.

Mlada in uspešna pevka je izdala svojo novo pesem, za katero je posnela tudi videospot, ki ga je snemala v prelepi Črni gori. »Bilo je naporno, saj smo imeli sedem snemalni dni. Garderobo sva s stilistom Stefanom Orličem, ki je znan po svojih znanih strankah, med katerimi je tudi Ceca, izbrala že v Beogradu. Med drugim smo si za snemanje spota izposodili zelo drage škornje znamke Dsquared, ki stanejo okoli tri tisoč evrov. Poleg spota za pesem Propala veza smo posneli videospot za prelepo balado, ki bo izšla pozimi,« je povedala Nina.

Nina Donelli, pevka:

»Najtežje je bilo v neudobnih čevljih obdržati ravnotežje in še super videz za kamero, medtem ko je bil pod mano na eni strani prepad, na drugi pa bazen.«

Za dober posnetek je tvegala veliko, brez strahu je v visokih petah hodila po robu bazena, ki je mejil na prepad. »V zelo dragih čevljih, ki jih nisem smela niti malo poškodovati, sem hodila po tanki deski med bazenom in prepadom, da bi dobili kader z razgledom oziroma panoramo. Še predstavljati si ne morete, kako težko je v neudobnih čevljih obdržati ravnotežje in še super videz za kamero, medtem ko je na eni strani prepad, na drugi pa bazen. No, če bi padla v bazen, bi bilo še smešno, samo čevlje bi verjetno morala kupiti nove.« Poleg prepada pa je Nina bila bitko s trnji, ki jih je ekipa pri pregledu terena spregledala; na srečo jo je Nina odnesla samo s praskami, je pa obleka na žalost romala v smeti.

Lepotica obkrožena z mišičnjaki

V realnem svetu skoraj 19-letna Nina sicer nima fanta, a ji v videospotih večkrat na pomoč priskočijo simpatični mladeniči. Čeprav po navadi igrajo negativne fante, ki ne cenijo svoje punce. »Pesem govori o klasični ljubezenski temi; stvar je v tem, da zveza razpada, saj fant vara, ampak mene to nič ne moti, saj bom šla naprej sama in si našla boljšega. Težko je torej posneti spot brez moškega igralca. Tokrat sem imela zares srečo, saj sva se s fantom takoj ujela, in snemanje je potekalo zelo sproščeno. Čeprav smo bili že vsaj malo utrujeni, je on še vedno veselo skakal naokoli in nas vse napolnil z energijo.«