Zdravko Čolić

Razvajanje v neokrnjeni naravi Mokric

sj
4. 7. 2016, 18.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Novi načrti Zdravka Čolića smo pred dnevi ujeli na gradu Mokrice. Ni bil sam, temveč se je družil s priznanim producentom Nikšo Bratošem.

Arhiv Svet24
Zdravko in Nikša že razmišljata o tem, katera bo nova uspešnica balkanskega zvezdnika.

Nikša Bratoš je pred kratkim končal projekt, ki ga je ustvarjal z Gibonnijem, tako da se je Zdravko Čolić očitno že dogovoril, da bi Nikša sodeloval pri ustvarjanju njegovega novega albuma. Najbolj priljubljen pevec na Balkanu Zdravko Čolić je že spomladi, ko je bil v Ljubljani, povedal, da namerava jeseni izdati prvi singel, do konca leta pa še nov album, za katerega je imel že takrat pripravljenih nekaj skladb. Z Nikšo je Zdravko že večkrat sodeloval, zato si tudi tokrat želi, da bi vsaj miksal njegove pesmi, saj se zaveda, da je poleg dobrega petja pomembno tudi to, kako so pesmi producirane; producent je namreč tisti, ki poskrbi, da se vse sliši, kot se mora.

Arhiv Svet24
Zdravko Čolić kot gost Radia Aktual

Občuduje Slovenijo

Zdravko in Nikša sta si na Mokricah menda privoščila tudi kosilo. To, da sta se dobila v Sloveniji, ne preseneča, saj za Nikšo Terme Čatež niso daleč od Zagreba, kjer stanuje, Zdravko pa je že ničkolikokrat poudaril, da tudi na dopust zelo rad pride prav v Slovenijo, saj občuduje naše naravne lepote.