Zabava

Kdo je multimilijonar, ženskar, narkoman, a svetnik?

C. P.
9. 5. 2016, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Russel Brand je priljubljen in osovražen. Ni klasičen zvezdnik, o sebi je napisal knjigo in aktivno napada britansko politiko.

You tube
Kaj bo prinesla sprememba v njegovem zasebnem življenju?

"Priznam, da sem sebičen, ugotovil pa sem tudi, da sreča na račun drugih ne prinaša nič dobrega,"
to je le ena od odkritih izjav kontroverznega britanskega komika in igralca Russela Branda (40). Sebičnost je pokazal tako, da se je od pevke Kate Perry ločil kar po telefonu in od takrat z njo ni več spregovoril.

Po telefonu je prav tako žalil javno osebnost, zaradi česar je bil v nemilosti javnosti, ob službo in še na sodišču. Ne le to, Russel Brand ima dolgo zgodovino odvisnosti od mamil in spolnosti. O čemer govori brez sprenevedanja. Prav o svojem kaotičnem življenju je napisal tudi knjigo. Torej, še en razvajeni, egocentrični zvezdnik z veliko denarja in veliko umazanega perila? 

Russel Brand preseneča s tem, da je izjemno razgledan, govori kot doktor filozofije in glede politike zapre usta celo najboljšim britanskim novinarjem. Na odru govori o socialnih težavah mladih, Jezusu, Budi in jogi v eni sapi. Možnost za napredek družbe vidi v duhovni revoluciji. Zato koraka z megafonom v roki po londonskih ulicah, če gre za pravice malih ljudi.

V njegovem zasebnem življenju se je zgodil še en preobrat. Nadaljevanje članka je TUKAJ.