Če so prejšnji teden na Radiu Salomon pod drobnogled vzeli tehnike zapeljevanja, lahko rečemo, da so se v prvem tednu prvega pomladnega meseca tudi malo spotili. No, predvsem producentka Ajda Mlakar, ki se je pod taktirko plesne učiteljice iz Plesnega studia Mademoiselle učila osnov plesa ob drogu.

Omenjeni izziv je Ajda sprejela zaradi izgubljene bitke za trombeto koketo, ki še vedno poteka vsako prvo uro oddaje DeeJayTime. Kako ji je šlo vse skupaj od rok in nog, si lahko pogledate v videoposnetku na facebooku Radia Salomon. Po opravljenem izzivu nam je Ajda še zaupala, da stvar sploh ni tako preprosta, kot je mogoče videti na prvi pogled, in da je vadba kot nalašč za oblikovanje postave pred poletjem in pridobivanje kondicije.

Slednjo pa boste zagotovo potrebovali tudi vsi žurerji, ki se boste čez vikend v klubu TopSix zabavali skupaj z DeeJaytimom. V petek boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji trenutno najbolj aktualnih hitov, v soboto pa privrženci največjih uspešnic vseh časov, saj vas bo razgreval DeeJayTime BackInTime.