Zabava

Oh, ja ... To je Slovenka!!

K.S.
6. 3. 2015, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Mlada pevka Katja Mihelčič, ki je jeseni predstavila avtorsko pesem ‘Drugačna‘ tik pred finalnim izborom Miss Slovenije 2014, se tokrat predtavlja z novimi plesnih ritmih, novim avtorskim projektom ‘A se spomniš‘.

»Pesem je na nek način osebno izpovedna. Govori o občutkih ob srečanju bivšega partnerja z novo punco in verjetno se je že vsaka zalotila ob vprašanju ali se ‘on’ se kaj spomni nate …«, je o novi pesmi povedaka KAtja.

Tudi tokratna pesem je veselih ritmov, saj se le ob teh sprosti in zabava. V lanskem letu je Katja tik pred poletjem predstavila pesem ‘Obala nori‘, ki pa je nadaljevala zgodbo pomladnega singla ‘Nova noč‘.
Finalistka Miss Slovenije 2014 in prejemnica dveh lent, Miss TV3 in Miss spleta, ter bivša članica skupine Foxy Teens, je za novo pesem ‘A se spomniš‘, posnela tudi videospot v Ljubljani, a tudi ona ni imela sreče z vremenom v letošnjem januarju, saj kot pravi sama »Prezeblo nas je dobesedno do kosti, a sem kljub temu zelo uživala, saj sem imela ob sebi izjemno pozitivno in sproščeno ekipo, ki je poskrbela za odlično vzdušje kljub mrazu.«