Zabava

Helenina šokantna izpoved pretresa vse!

K.A.
4. 5. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Kljub temu, da je danes velika zvezda, so bili njeni začetki vse prej kot lepi.

Kljub temu, da so danes velike svetovne zvezde, pa pot do slave za hollywoodske igralke ni bila vedno posuta s cvetjem. Helen Mirren je tako na začetku kariere doživela nič kaj prijetno izkušnjo, ko jo je režiser Michael Winner leta 1964 na avdiciji prosil naj vstane in se pred njim nekajkrat sprehodi. "Bila sem žalostna, besna in razočarana," je ameriškim medijem zaupala Helen, prav nasprotno pa trdi omenjeni režiser, ki je nekaj let po tem incidentu dejal, da igralko obožuje in jo izjemno spoštuje.

Podobno izkušnjo je imela tudi lepa Charlize Theron, ki je pri 19-ih letih začenjala svojo veliko kariero. Na eno od avdicij pa jo je režiser povabil kar k sebi na dom. "Zdelo se mi je zelo čudno, da je bila avdicija v soboto zvečer in to pri njemu doma. Takoj, ko sem prišla do hiše sem vedela koliko je ura, dejala sem mu, da je izbral napačno dekle in odkorakala stran," je priznala Charlize.

Nič bolje pa se ni zaključila niti ena od prvih avdiciji Gwyneth Paltrow. "Ena od mojih začetnih avdicij se je končala skrajno nespodobno. Ko smo bili konec s probami me je režiser povabil, da bi 'avdicijo' nadaljevala v njegovi spalnici. Prebledela sem in odšla. Vem, da nekatera dekleta mislijo, da je to edini način za uspeh, a temu še zdaleč ni tako," je bila odločna slavna igralka.