Zabava

Camila in Charles prerevna za ločitev!

K.A.
6. 3. 2014, 17.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Bo Camila dobila tisto kar ji pripada po predporočni pogodbi?

Predporočna pogodba, ki jo je Camila (66) podpisala preden je princu Charlesu dahnila usodni da, ji bo v primeru ločitve prinesla kar 350 milijonov dolarjev. Camila naj bi tako zadnje čase Charlesu večkrat grozila, da se bo ločila in tako kraljevo družino spravila na beraško palico. Jabolko spora je seveda kraljevi prestol, saj Camila od Charlesa zahteva, da si kar čim hitreje izbori to mesto.

Na drugi strani bi kraljica prestol veliko raje prepustila vnuku Williamu (31), to pa v slabo voljo spravlja ambiciozno Camilo. Še dodatno slabo voljo pa je nedavno povzročila kraljica, ki je kraljevo družino obvestila, da bo potrebno bolj preudarno ravnati z denarjem, kar so upoštevali vsi, razen princa Haryrja, ki še naprej troši lepe denarce za svoje nočne izlete.

Vse manj denarja

Kraljeva družina pa naj bi bila tako zelo siromašna, da ne najde denarja za popravila na sloviti Buckinghamski palači, ki naj bi na več mestih puščala, zato služabniki postavljajo vrče in na ta način poskušajo preprečiti, da bi se uničevala dragocena umetniška dela.
Denar sedaj nameravajo zbirati tako, da bodo določene nepremičnine oddali v najem, pogosteje pa se bodo udeleževali potovanj, ki bodo že plačana.