Zabava

Zapel bo v 'duetu' z Michaelom Jacksonom

STA / S.R.
19. 8. 2013, 15.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Justin Bieber se je Michaelu Jacksonu poklonil z remiksom pesmi Slave to the Rythm, v kateri prepeva ob posnetku Jacksonovega glasu.

Reuters
Bieber je ''zapel'' ob legendi popa Michaelu Jacksonu.

Posnetek se je v nedeljo "znašel" na radiu in čeprav Bieberovi predstavniki niso potrdili izida skladbe, je jasno, da ni bilo v tem nič naključnega, saj je mladenič tvitnil: "MJ. Največji vseh časov. #dejstvo." Jackson je remiks skladbe "Slave to the Rythm" z Rodneyjem Jerkinsom napisal za album "Invincible" iz leta 2001. Leta 2002, trdijo njegovi oboževalci, pa naj bi pesem obdelal še producent Tricky Stewart, ki podpisuje še pesmi, kot so Rihannina "Umbrella", "Single Ladies (Put a Ring On It)" Beyonce ter Biebrova "Baby".

Jerkins je v pogovoru za revijo Evolution lani dejal, da bi si želel videti sodelovanje med Biebrom in Jacksonom. "Če bi bil Michael Jackson še živ, bi lahko uredil srečanje in ju prepričal, da bi kaj naredila skupaj," je njegove besede povzel The Guardian.

Po poročanju tabloida Sunday People pa naj bi se Bieber zanimal za nakup Jacksonovega zapuščenega ranča v Kaliforniji. "Justin je imel v zadnjem času kar nekaj težav, tako da je zanj najbolje, da se umakne iz centralnega Los Angelesa," je reviji povedal neimenovan vir.