Zabava

Nina ujeta z novim

mv
18. 8. 2013, 16.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Uspešna hrvaška manekenka Nina Morić, ki že nekaj časa živi in dela v Milanu, si je z novim fantom Maxom Dossijem privoščila oddih na jadranski obali.

Facebook
Vsem na očeh

Tam se je na očeh vseh obešala po svojem fantu, ne da bi se ozirala na ljudi, ki sta jih s svojim obnašanjem spravila v zadrego. 

Parček se je sprehajal po centru Dubrovnika, niso ju motili mimoidoči niti bliskavice fotoaparatov, ki so lovili njune intimne trenutke. Kot vedno jeNina pozornost zbujala tudi s vročimi kratkimi hlačkami, ki so odkrivale njene dolge noge. Njen novi izbranec očitno nima ničesar proti temu, da zbujata pozornost, nasprotno. Očitno obema prija, da sta na vsakem koraku pod drobnogledom paparacev.

Facebook

Poroka na skrivaj?

Čeprav je Morićeva uradno še poročena z italijanskim paparacem Fabriziem Corono, italijanski mediji poročajo, da naj bi se nedavno skrivaj poročila z Dossijem. Večno zvestobo naj bi si obljubila med budističnim obredom v Kambodži, čim bo Ninina ločitev s Corono uradno potrjena, pa naj bi se z Maxom poročila še v Italiji. Par se pozna že devet let, iskrica med njima pa naj bi preskočila šele pred dvema mesecema. Nina pravi, da jo je Dossi osvojil s svojo pametjo in dobro dušo. Upamo, da bo njena nova ljubezenska avantura zdržala dlje od zadnje. Nina se namreč rada hitro naveliča svojih srčnih izbrancev.

Facebook