Zabava

Mož je Katy Perry pustil prek SMS-a

M.V.
20. 6. 2013, 23.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Katy Perry je skoraj dve leti molčala o tem, kako se je končal njen zakon z igralcem Russelom Brandom, zdaj pa je le namignila, da naj bi jo zvezdnik pustil kar prek SMS-a.

Profimedia
Iz nje se je norčeval.

Tega od velikega šarmerja res ne bi pričakovali!

Ameriška pevka Katy Perry je za ameriški Vogue povedala, da je Russell Brand zelo pameten in karizmatičen moški in da ga je v času zakona močno ljubila.

Njena naklonjenost pa se je končala, ko je ugotovila, da se mož dela norca iz nje na svojih koncertih. »Dokler se ni začel norčevati iz mene, ko ni vedel, da sem v občinstvu, ker sem prihajala na njegove šove, da bi ga presenetila. Povem lahko le to, da od njega nisem slišala niti besede, ko mi je na zadnji dan leta 2011 po SMS-u sporočil, da se ločuje od mene,« je še razkrila.

»Priznam, da sem bila veliko na poti, čeprav sem ga ves čas vabila, naj gre zraven. A ni mu bilo všeč, da sem na turneji šefica. To je res bolelo. Zelo sem se počutila odgovorno, da sva končala zakon, vendar sem nato izvedela resnico, ki je še ne bom razkrila,« je še potožila pevka, ki je menda še vedno noro zaljubljena v bivšega, pevca Johna Mayerja.