Zabava

Pevko brutalno pretepel fant in menedžer

M.V.
20. 6. 2013, 23.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Alexandra Stan, romunska pevka priljubljene pesmi Mr. Saxobeat, je dvignila prah z izjavo, da jo je brutalno pretepel menedžer, ki je hkrati tudi njen fant. Mediji so objavili tudi fotografije, na katerih je polna modric.

Facebook
V javnosti so zakrožile fotografije pretepene pevke.

Alexandra Stan je na evropsko plesno prizorišče vstopila s plesno uspešnico Mr. Saxobeat, pred dnevi pa šokirala javnost z izjavo, da se boji menedžerja, ki je hkrati tudi njen fant. Marcel Prodan naj bi jo v zadnjem letu ustrahoval, pred kratkim pa tudi brutalno pretepel. Pevka je medijem posredovala fotografije, na katerih je polna modric.

Fant jo je tepel, dokler ni ozgubila zavesti.  

Iz njenega tabora so medtem na Facebooku sporočili, da je imela pevka nesrečo, da okreva in da več informacij sledi v kratkem, a Alexandra pravi, da želijo s tem le prikriti fantovo nasilje. Pretep naj bi se zgodil konec tedna, ko sta bila v Constanti. Po pretepu je morala v bolnišnico, modrice pa je imela po vsem telesu. Po poročanju medijev naj bi jo fant večkrat udarjal in brcal, dokler ni izgubila zavesti. Ko jo je nezavestno nesel v avto, jo je še vedno tepel. »Udarjal me je, poskušala sem se braniti, prepirala sva se, omedlela sem. Dve uri pozneje sem se zbudila na kavču v studiu, nato me je zvlekel v avto in me pozneje odvrgel na cesti,« je še povedala pevka. Policija primer že podrobno preiskuje.

Facebook
Alexandrin fant in menedžer naj bi bil nasilen že nekaj časa.