Zabava

Osenarjeva se veseli gub

S.J.
16. 5. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

“Danes sem si prizanesla. Odtekla sem samo 7 kilometrov,” nam je v smehu zaupala voditeljica Nina Osenar, ki je včeraj praznovala svoj 30. rojstni dan.

Osebni arhiv

Lepotička se z leti ne obremenjuje kaj dosti, saj ne razmišlja o staranju, pač pa raje o modrosti, ki jo prinesejo izkušnje. “Trideset je sicer res malo drugače, vendar z vsakim letom, ko sem starejša, pride res tudi kaka guba več, vendar se tega veselim. Bolj kot mi propada telo, več bom meditirala in se obračala navznotraj, kar je zame še bolje.” Zato je bila ves dan dobro razpoložena. Po jutranjem teku je uživala s kužkoma Rozi in Zofi, potem pa so prišli domov starši in drugi domači, tako da so si privoščili presno torto.

Popoldne preživela v naravi

Ker vemo, da je Nina izvrstna v pripravi tovrstnih slaščic, smo jo vprašali, ali je torto morda spekla kar sama, vendar se je nasmejala: “To pa ne, za rojstni dan jo pa lahko kar kdo drug prinese, hehe. No, bratova punca pripravlja res dobre presne torte, tako da je tokrat ona poskrbela za posladek.” Popoldan pa je Nino njen fant Jure odpeljal na kmetijo, kjer redijo živali za druženje in ne za zakol. Tam sta uživala v prekrasni naravi in živalski družbi.