Zabava

Kam seže domišljija naših plesnih svetovnih prvakov?

18. 2. 2013, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Odgovor na to vprašanje nam ponuja nov plesni video izdelek, v katerem nastopajo Saša Ličan, Anja Krmac, Eneja Marušič, Nika Bolčič, Marina Džombič, Neža Ivetac in Martin Sorgo.

Koreografija in zgodba plesne točke sta zasluga domišljije Monike Veselčić in njenih plesalcev. S to koreografijo so namreč na mednarodnih tekmovanjih že dobili najvišje ocene, saj so postali evropski in svetovni prvaki v kategoriji Street Dance Show male skupine člani.

Snemanje je potekalo pod budnim očesom dolenjskega režiserja Uroša Gracarja, UG Production. Za plesalce je bilo sicer snemanje zelo utrujajoče, saj je bilo v stavbi zelo mrzlo. Ko so plesali, so bili zaradi 'stylinga' oblečeni samo v dve tanki majici. Kot nam je povedal Gracar, so snemali ponoči, zato so čez celoten video naredili umetno svetlobo. Za montažo je poskrbel Goran Teinović, za make up pa Suzana Srdić.

Monika Veselčić je za naš portal povedala: "Potrudili smo se po najboljših močeh, saj pogoji niso bli 'zlati' in smo na rezultat ponosni!" Skupina se že pripravlja na drugi video, ki pa naj bi luč sveta ugledal v roku dveh mesecev.