Kultura

Grozljivo, ko je v hiši prisotno zlo

18. 2. 2013, 17.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zlo, ki ga bomo spoznali v odlični grozljivka Mama. Film temelji na priznanem kratkem filmu Andyja in Barbare Muschietti, ki je leta 2008 navdušil filmsko skupnost.

Spoznajmo zgodbo iz grozljivke Mama ...

Pred petimi leti sta sestri Victoria in Lilly brez sledu izginili iz svojega predmestnega doma. Njun stric Lucas in njegovo dekle Annabel sta ju vsa ta letavztrajno iskala. Ko ju po čudežu najdejo živi v napol podrti koči, se par sprašuje, ali sta deklici edini gostji, ki sta ju sprejela v svoj dom ...

Pred petimi leti sta sestri Victoria in Lilly brez sledu izginili iz svojega predmestnega doma. Njun stric Lucas in njegovo dekle Annabel sta ju vsa ta leta vztrajno iskala. Ko ju po čudežu najdejo živi v napol podrti koči, se par sprašuje, ali sta deklici edini gostji, ki sta ju sprejela v svoj dom. Annabel se trudi otroka vpeljati v normalno življenje, a je vse bolj prepričana, da je v njihovi hiši prisotno zlo. Sprašuje se, ali sestrici doživljata travmatski stres ali pa ju obiskuje duh. Kako sta zlomljeni deklici sami preživeli vsa ta leta? Ko si odgovori na ta vprašanja, mlada mati ugotovi, da šepet, ki ga sliši zvečer, prihaja z usnic smrtonosnega bitja.