Zabava

Raper Zlatko ni pozabil na valentinovo

14. 2. 2013, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hvala ti, pesem z Zlatkovega zadnjega albuma Plečnikova roža, si je na Valentinovo prislužila pripadajoči video spot, ki je med drugim namenjen tudi vsem, ki boste danes poklanjali majhne ali velike pozornosti.

Če še iščete primerno darilo, lahko svojo drago osebo razveselite kar s pomočjo Zlatkove zahvale, ki jo je vokalno obogatila tudi vedno odlična Senidah.

Sicer je nastanek najnovejšega raperjevega video spota pospremila obširna Facebook akcija, v kateri so uporabniki s pomočjo Zlatka povedali svoj unikatni hvala materam, očetom, partnerjem, otrokom, popularne so bile babice in dedki, pa tudi sodelavci in prijatelji, ki nam stojijo ob strani.

Med vsemi napisanimi, narisanimi in posnetimi zahvalami pa je Zlatko izbral tudi zmagovalca, ta je postal 17-letni Gaj Strainović Marin, njegova zahvala, ki jo je prav tako kot Zlatko namenil svoji mami, pa je svoje mesto dobila v pričujočem videu.

Pri nastajanju spota so sodelovali tudi učenci in učitelji OŠ Nove Fužine in tamkajšnji vrtec, katerim gre ob današnjem prazniku še prav poseben 'hvala'. "Energija na snemanju je bila izvrstna in vsi glavni akterji so se več kot vživeli v svoje vloge," je ob zaključku snemanja povedal Zlatko, ob tem pa vedno nasmejani raper še enkrat spomni na osebo, za katero je pesem nastala: "Mama, za vse kar si mi dala, hvala, besede niso dovolj!"