Zabava

Richarda Gera vrgli iz restavracije

K.Š.
10. 10. 2012, 10.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kaj se je dejansko dogajalo v mali restavraciji na Long Islandu ni še povsem jasno. Prišlo pa naj bi do prepira. In to zaradi ljubosumnega moža in vsiljivega igralca.

Richard Gere naj bi prišel v restavracijo v družbi svojih menedžerjev in agentov. Praznovali so še eno priznanje, nagrado za življenjsko delo, ki ga je prejel 63-letni igralec, sicer velik zapeljivec ženskih src.

Po pričanju obiskovalcev, ki so bile v restavraciji, se je Gere takoj ob vhodu v prostor zagledal v krasno blondinko, ki je bila na romantični večerji s svojim možem. Ves čas naj bi strmel vanjo in se ji nasmihal in s tem precej razjezil njenega moža. A Gere je šel še dlje, vstal je od mize in se (po besedah očividcev) zelo samovšečno približal njuni mizi in, kot da njenega moža sploh ne bi bilo zraven, začel blondinki laskati z raznimi komplimenti. Očividci trdijo celo, da je Gere blondinki šepetal na uho in jo spravljal v vidno zadrego. Kmalu je imel njen mož dovolj in hollywoodskemu zvezdniku zabičal naj 'odj**e' … S tem naj bi ga še bolj podžgal, tako, da so morali vročekrvnega igralca pospremiti ven iz restavracije.

Seveda so predstavniki za stike z javnostjo povedali čisto drugačno zgodbo, ki sploh ne sovpada s tem, kar naj bi se dejansko dogajalo. Novinarji časopisa The New York Post pa očitno verjamejo očividcem, saj so o tem incidentu obširno poročali. 

Res ni lahko biti Richard Gere ...