Zabava

Seksi Slovenke v spodnjem perilu

K.Š.
28. 9. 2012, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V znanem nakupovalnem središču v Mariboru se je odvila velika modna revija, na kateri so se nekatere manekenke predstavile v zelo seksi opravah. Poglejte jih!

Na veliki modni reviji, kjer so predstavili najnovejše jesensko-zimske kolekcije, je bilo res pestro. Prireditev je povezovala postavna temnolaska Ivana Šundov, ki že nekaj let živi in dela v sosednji Hrvaški. Modno pisto je preplavila energija barv, glasbe ter lahkotnih korakov. Za glasbeno popestritev je poskrbela pred kratkim nastala skupina In&Out, ki je sicer najbolj navdušila zabave željne najstnice. Vrhunskim slovenskim modelom so se na tej modni reviji pridružili tudi Europarkovi modeli, ki so izvrstno predstavili topla oblačila.

Vroče in seksi 

Najbolj vroče pa je bilo, ko so manekenke na modni brvi sredi nakupovalnega središča, predstavile seksi spodnje perilo. Med lepoticami, ki so kot 'gazele' hodile po modni brvi, pa nas je s svojim seksapilom najbolj navdušila Iryna Osypenko Nemec. Najbolj sproščena in simpatična pa je spet bila naravna rdečelaska Karin Škufca, ki je tudi v zaodrju izžarevala neverjetno pozitivno energijo in nasmejano pozirala fotografu. 

Modne revije se je udeležil tudi menedžer in bobnar Aleš Uranjek, ki je spremljal svoje varovance, fante iz skupine In&Out in si nekaj trenutkov vzel tudi za fotografiranje z Ivano Šundov.